Snabbt inlätt!! Sov gott ^^

Jag får inte skriva många ord, sambon ligger också i sängen och börjar han höra att jag skriver så vaknar han IGEN :/ Jag förstår mig inte på han :P Ibland så vaknar han för ingenting och ibland skulle man ju nästan kunna ha en fest här utan att han hör :P det är så jobbigt att veta när han vaknar så lätt... men men...

Iallafall till något annat ointressant!! Jag har jobbat idag, och oj så roligt det var :D Jag har inte jobbat nu på typ en månad och jag saknar det verkligen :D Dock blev inte morgonen så jäkla rolig, klev upp halv 6 samtidigt som älsklingen för att göra han glad så jag kunde massera hans rygg... Och sedan gjorde jag mig iordning, gjorde ett smycke till håret som jag sedan hade på mig på jobbet. Jag blev riktigt nöjd över det, tog nå bilder men har det dock på sambons mobil men ska försöka låna den imorgon eftermiddag och lägga in bilderna här! Mer om min oturs morgon kan jag berätta imorgon då jag inte måste vara så försiktig och knappa TYST som tusan på tanjenterna, vilket typ är en omöjlighet!!

Aja sovgott!

Äntligen!

Äntligen, imorgon ska jag få jobba extra då ordinare personal är sjuk och jag har inte jobbat nu på en månad så det ska bli jätte roligt att äntligen få jobba igen. Dock blir det endast imorgon och på Lördag men det är ju alltid något så man har lite pengar till mat :)

Hehe såg något riktigt roligt idag! Men tyvärr är min mobil inlämnad för lagning så jag kunde inte ta något kort, men det såg himla roligt ut! Vår ena katt (Gustav) satte sig bredvid mig idag när jag stoppade in tvätt i tvättmaskinen och när jag gick satt han där och kollade på tvättmaskinen när tvättrumman snurrade runt. Och sedan satt han kvar där i ca 20 min och bara stirrade in i tvättmaskien när älsklingen kom hem :P Så himla sött :D

Nu ska jag gå och hänga tvätt och sedan krypa isäng! Man måste ju orka upp imorgon ;P




Älskar dig min sötaste sötaste kille :) <3

Tisdag!! :P :S

Japp då har en ny vecka börjat och jag kom i helgen på att jag fyller år nästa fredag, alltså den 4:e...

Svärmor sa nämligen i helgen ba; Jo J (kims kusin) fyller år om 2 veckor...

Jag ba: Va :O Ja men då äre ju bara 1,5 vecka kvar tills jag fyller år :O

Svärmor: Ja :P


För första gången fick jag typ panik över att jag fyller år :P Inte bra, börjar känna mig gammal..
Så denna vecka skall jag baka och på torsag ska jag övningsköra på bilskolan och sedan på lördag ska grisarna slaktas, jag ska jobba och sedan på kvällen ska vi på arbetsfest med kims jobb och på lördag kommer över min lillebror Anton upp till Umeå och hälsar på :) Han bor tyvärr hos sin pappa i Dahlarna.

Och nästa vecka blire kaos :S Övningskörning på bilskolan 2 dagar, baka, baka tårta, ev åka till Ikea (Sundsvall) och lämna lillebror Anton och söndag blire fika med pappas släkt här hos oss!! 
Det låter inte som så mycket men det tar desto längre tid allting :S men men..

Nu ska jag göra lite nytta och sortera lite papper och fortsätta se på entligen hemma och har nyss sopat golvet här uppe hos oss, och det har blivit så sjukt hårigt på golvet från ENA hunden för hon lossar så sjukt mycket hår :S



Det syns lite dåligt men det är sjukt mycket hår från 1 hund under 1 dygn :S
Men det är ju så med hennes ras och nu när hon ska byta till vinter päls.. Hejdå :)

Mån-Tis!!

Var ut och gick både igår och idag, är riktigt stolt över mig själv att jag tagit mig i kragen, hoppas nu bara att jag kan fortsätta vara duktig på att gå ut och gå så man kan komma i mina favoritjeans igen (gå ner 4 storlekar :S)..

Tyvärr vare idag inte lika fint väder som igår, igår vare riktigt soligt och varmt medans idag var det mulet i morse och sedan precis efter att jag varit ute och gått så började det regna, så jag är glad att jag hann gå innan regnet började ösa ner.. ;)

Bilder från gårdagen:

Haha hunden "Rocky" började morra åt detta träd när vi gick förbi den, "Den såg ju så farlig ut" :P




Jag var först ute och gick med denna stora lurviga björn :P "Rocky" och sedan med ena katten och båda hundarna (Eftersom svarthunden "Lina" har ledproblem och inte kan gå allt för långa sträckor och katter ska inte följa med på långpromenader på hårt trafikerade vägar, så dom fick gå en kortis) :P





Läängtar tills skoterkörningen när jag ser denna åker :P

Idag var jag också och färgade utväxten, samt förbi storebror och pappas grav och snyggade till lite inför vintern :)

 <---Före, Efter--->  


Pappa och storebrors grav, hehe jag skäms de få gånger vi kör in med bilden på vägen förbi gravarna men idag var det ett måste, det ösregnade och var kålsvart så vi såg verkligen ingenting :/ Men med hjälp av bilens lyse så såg vi graven :)
Jag hade tyvärr ingen förebild men såhär ser den ut nu efter att jag bytt ut alla blommor och köpt en krans/dekor eller vad man kallat den där grejen med granriset :P Blev riktigt nöjd!!

Ska sova nu så jag orkar upp imorgon!! Sov gott

Hm.. :)

Jag vet inte riktigt vars jag skall börja, om jag skall prata endast om denna dag eller om jag ska gå tillbaka lite i tiden och berätta...

Jag sa ju tidigare att jag någon gång framöver skulle göra ett inlägg med en massa bilder :P Så här kommer det att komma en massa bilder :P

Detta är från förra helgen när vi var ute på five för sista gången, Och Christina fyllde år och vi hade det skit trevligt (har dock inte lyckats ta dom bästa bilderna,då det inte är så lätt med alla möjliga lampor) :)




Söt gumman med horn i pannan ;P


(Dessa två ovanför är tagna från Facebook "Angelica"!)

Igår höll jag på att pyssla lite, så gjorde om utseendet på 2 lådor jag har i min expedithylla och jag blev riktigt nöjd. Var först rädd att det vita mönstret i papperet skulle bli för röringt ihop med resten i rummet men det blev mycket bättre än förväntat och det ser faktiskt bättre ut i verkligheten än på bild :)

Här kommer före och efter bilder;
Före;


Efter;


Tråkigt bara man har det så trångt med alla möbler, men det blir bra den dagen vi äntligen flyttar till egen lägenhet då det nu blir av :)

Hehe buskatter, ni är bara för söta :D

Här kommer lite bilder efter att jag städade idag!!



HAha inte det snyggaste sättet att hänga upp en lampa på (i gardinstången med en hårsnodd) men taket håller tyvärr inte uppe lampan utan den åker då i golvet :/


Just denna bild ovan är 1 vecka gammal :P




Kvällens Pizzabull bak :) Blev goda, dock skulle jag ha kryddat dom lite till fast jag typ kryddade dom as mycket :P

Blev även en kladdkaka som dock blev lite tunn, men riktigt god endå :)

Och disken efteråt va inte speciellt rolig, då man var både trött och less, men inte så konstigt då klockan var 1.00 när jag slutade :P (Detta var inte all disk, utan fanns mer) :S

Blev mycket bilder, hoppas ni överlever det ;P

Fick även en blomma idag :D Pojkvännen överraskade mig med en blomma och jag har inte fått något sådant av han nu på länge så det var riktigt roligt :) Ska ta kort på den imorgon och lägga upp den. Men det är ju roligt iallafall att jag fick den nu då jag varit så sur på han den senaste veckan då han blivit riktigt slarvig med smutskläderna som han endast slänger på golvet istället för i tvättkorgen som står typ 3 meter bort... Får hoppas på att han kanske förbättrar sig också med det :P Men älskar dig Kim endå även fast du blivit en bortskämd liten snorunge som inte kan göra mycket själv :P Sovgott på er alla, Nu ska jag cykla in till Vännäsby och hämta pojkvännen som supit med kompisarna :P hejsvejs!!

3 mån! ♥

Oj vad tiden går fort men det som är bra är att jag bara älskar dig mer och mer för varje dag som går ;)
Idag har vi varit tillsammans i 4 år, 5 mån och varit förlovade i exakt 3 mån!

Om det gick att beskriva hur mycket jag älskar dig i ord så skulle jag göra det, men det gör det inte så jag säger;
jag ÄLSKAR DIG oändligt mycket Kim min älskling! ♥ du är det bästa och det vakraste jag har, jag älskar dig! ♥ ♥ ♥ ♥






Cypern 2011, bland det bästa jag gjort med dig :) ♥ ♥ ♥ ♥


Du har alltid varit så vacker, snygg och jäkligt sexig i mina ögon och så kommer det att förbli! :)



Balen 2010 en dag att minnas, jäkligt stressig och jag såg inte ut så som jag föreställt mig men endå en underbar dag som jag tillbringade med dig :)


Stressad människa...

Oj vad dålig jag varit på att uppdatera nu, tyvärr.. Men det är för att jag varit hemskt stressad nu ett tag, jag hatar allt just nu, men det kommer ljusare tider sedan :)

Jag har dels varit stressad över körkortet, jag har en HÄMSK press på mig fast jag inte vill det, över att jag måste ta körkortet så snabbt som möjligt för att jag dels är rädd för att annars aldrig ta det, dels för att jag vill ha ett jobb så jag får flytta till en egen lägenhet med älsklingen och dels för att alla andra lyckats ta det före mig. Hela min släkt har körkortet, jag kommer faktiskt inte på någon som inte har det.
Sedan måste jag hitta ett jobb som jag också stressar upp mig, plus att jag har en massa andra saker jag skulle vilja göra som att sy om en del kläder jag har på hög, sy klart en tavla till jul, städa och så mycket mer... Det är inge roligt med allt detta måste :( Så just nu känner jag bara att jag vill ligga i soffan under mitt täcke hela dagarna och kolla på tv, men det kan jag inte heller göra. :/


Vad har hänt sedan sist, ja inte mycket... Igår tvättade jag äntligen mitt duntäcke och överkast som nu hängt ute några dagar sedan hunden spydde i sängen efter att han ätit de dära grisbenen.

Katterna blev kastrerade i Torsdags och dom var som två månster efter det då dom var super hungriga, men vi kunde ju som inte ge dom mat just efter för att då kanske dom sätter i halsen då dom inte helt vaknat upp efter att dom blivit sövda. Kajsa var till och med så hungrig att hon stod nere i diskon och åt lite rester av en sallad vi ätit till middag, en salladsbit- hon måste ha varit desperat. :S Känns hemskt att dom var så fruktansvärt hungriga men vi ville ju inte ta livet av dom genom att ge mat så dom sätter i halsen. Men på Torsdagskvällen fick dom mat igen men jag vet inte vad det tog åt dem för morgonen där efter så rev Kajsa ut min soptunna över hela sovrumsgolvet sådär klockan 7 på morgonen fast hon hade mat nere i köket, knäpp katt och oj vad glad jag var :S Sedan har jag och äksklingen blivit dunderförkylda eller framför allt han, han är täpt i näsan, har hosta, ont i halsen och deppig. Jag har dock endast en hämsk hosta så jag hostar varje minut och får då ont i huvudet samt jäkligt trött i kroppen :/ Och det går aldrig över :(

Nu blev det en jäkla massa skrivande men nästa gång kanske det blir desto mer bilder :P

Bilder från i Torsdags när kissarna kastrerades, Gustav (orange/vit) kastrerades senare än Kajsa (Svart/vita) så Kajsa var ganska pigg när vi kom hem men det var dock inte Gustav och det syntes verkligen hur borta han var, stackars liten :(

Ps. En varning, dom är grön i Höger öra för att dom blev ID-märkta också, men den överblivna förgen man ser på örontippen är nu borta :) Ser nästan lite hemskt ut på bilden men..





En glad tjej... Spyende hund!!! Mitt i natten...

Ååh vad less jag är på att han aldrig kan lyssna, om han hade lyssnat på mig hade vi inte behövt vakna mitt i natten av en orolig hund som skäms för att han spytt på mattan i hallen. Och varför spydde han, jo för att dumma svärfar gav han gris en till middag, som han åt hela och dom var på tok för stora för att magen ska orka med dem... Jag sa åt han att han inte skulle ge dom bena, men han lyssnar aldrig på mig så jag fick mitt straff :S vänta nu, det är väl endå inte jag och killen min som ska få straffet men endå får vi det, tur Kim kunde somna om för annars hade jag fått ett ännu större straff genom att han blivit lika förbannad som jag blev... Eftersom han jobbar om några få timmar... Jag är så förbannad att jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen just nu... Blev bara tvungen att blogga om detta för att jag ska få ur mig lite ilska och förhoppningsvis sedan kunna sova...

Och glada nyheter, :S nu spydde han igen och det lät som en störttflod... Jäklar vad glad jag kommer vara imorgon på Kims pappa...


RSS 2.0