Veckans uppdatering!

Då har man vikt tvätten, städat lite så nu återstår det att plugga :(

Denna vecka har man gjort:

  • Skola
  • Suttit på sjukhuset med sambon eftersom han var med i en stoterolycka förra Söndagen men som tur så var det inget skadat, endast streckningar och träningsverk :)
  • Älsklingen åkte till Åsele igen för att jobba :(
  • Jobbat 2 dagar

Det blev en kort uppdatering men jag börjar vara hungrig och maten börjar snart bli klar och måste plugga lite till imorgon! Imorgon blir det föresten en tripp till tandläkaren och dit har jag inte varit på typ 1 år och känner på mig att jag har ett och annat hål :( Och jag som aldrig varit tandläkarrädd blev det som 18 åring :S Men det går nog bra imorgon :) Hejdå!


Sängen ropar efter mig

Sängen ropar efter mig så skall försöka göra ett snabbt inlägg för att sedan krypa ner i min UNDERBARA säng =)


Gammal bild!


Vad har jag gjort idag? Jo morgonen började med att jag gick till bussen, när jag kom dit kolla jag på busstidtabellen som finns i busskuren och då såg jag att den bussen jag hade tänkt ta till jobbet gick förbi hemberhet vilket innebär att den går en helt annan väg och då inte går förbi min busshållplats. Så det var bara att gå hem och vänta till nästa, men jag hann endå till jobbet så det var ju då bra.

Sedan efter jobbet skynda jag mig hem och gick en långpromenad med Rockey (``lillhunden`` våran)`

Imorgon skall jag till stan för att åka till kusin min eftersom hennes dotter har kalas för släkten :) Sedan kommer älsklingen min hem och är hemma till på Torsdag då han åker till Åsele och jobbar igen. Sov gott på er allihopa!

18 mars

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva :P Men jag skriver endå!

Idag har jag varit och jobbat, gick upp imorse samtidigt som sambon eftersom han skulle åka till fjällen med sina kompisar och jag kunde inte sova när hans väckarklocka hade väckt upp mig.
Så nu är lillgubben min i fjällen med sina kompisar och han kommer hem på Söndag och oj så jag längtar efter han även fast han endast varit borta några timmar :P

Imorgon blir det yttligare lite jobb men endast 3 timmar men det blir ju iallafall en liten slant :)

Nä nu ska jag återgå till att se början av argasnickarn som jag inte hann se imorgon och plugga lite innan jag skall sova :)

Bjuder på lite egobilder :P



  
 


Kvällens arbete!

Då är det dags att lägga sig och sova :)
Idag har jag haft två lektioner; Massage och Söka jobb (prov).
Jag hoppas provet gick bra men man vet ju aldrig förän man får tillbaka resultatet :P

Sedan har jag varit duktig och städat, vikt tvätt, gjort matdosa till imorgon, betalt räkningarna, diskat och duchat :) Imorgon blir det jobb och sedan vet jag inte riktigt vad som händer, men får se imorgon.
Älsklingen åker iallfall till Saxnäs imorgon för att köra skoter med kompisarna i helgen så jag får hitta på något själv. Ne nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Hejdå, sov gott!


Bild från dagens tvättvikning, det blev en del!

En av de sämre dagarna!

Ja idag var ingen bra dag.
Idag hade jag 3 lektioner så jag gick ifrån 8.20-16.45 varav typ samanlagt 3 timmar hål under hela dagen.
Så det var en ganska dryg dag :/ Och om det endå bara vore det, men då fick jag veta idag efter första lektionen att en klasskompis låg hemma med migrän och vi skulle ha redovisning på nästa lektion och vi är verkligen bunden av att alla 4 som skall göra redovisningen är i skolan för att det kan bli någon redovisning eftersom det skall bli som en teater av det hela, så då gick inte det och vi blev tvungen att säga åt läraren att vi ska redovisa imorgon och jag hatar att skuta upp på sådant... Men det är bara att hoppas att hon blir bättre till imorgon :)
Och jag lyckades dessutom låsa in mina nycklar i skåpet på skolan så blev tvungen att klippa upp låset, så jag är ett hänglås fattigare :P

Det var allt om idag nu ska jag hoppa in i duchen och sedan lägga mig i min efterlängtade säng (efter en dag hårt slitande i skolan) :D

Sov gott!



Saknar dig pojkvännen min! <3

RSS 2.0