Krya på dig kära du!

Det är så typiskt.. Man har drabbats utav en massa tragiska saker!! Och detta tar aldrig slut!! Är så less... Snälla snälla kan det inte bara komma goda saker nu resten av livet, eller iallafall några år!!...

Håller tummarna för det bästa just nu och det ser då lovande ut!! <3


1 timme &10 min kvar!

Som rubriken antyder så slutar jag jobbet om 1 timme och 10 min :) Det är så roligt att jobba men ska endå bli skönt att få komma hem :) Och klockan 20.00 äre Arga snickaren på tv (kanal5) som jag alltid brukar se :) Ne nu är min rast slut! Ha en trevlig kväll! :)

Bild: gårdagens middag samt kvällens middag för mig :)


Nu så!

Nu har jag bestämt mig!!

På måndag börjar mitt lite nyttigare liv! Har tänkt börja med LCHF för att dels börja äta mindre och få bort sötsuget utav socker!! Och ska även börja motionera så mycket jag kan genom att gå ut och gå! Och sedan får jag sexhur länge jag håller på med LCHF men iallafall 1 månad fram vilket inte är så mycket, men då får jag se hur det går och om jag fött någon plattare mage och lår!

Kommer i helgen att mäta min kropp i cm för att kunna jämföra sedan, då man inte ska stirra sig blind på endast vikten!!

Min önskning med detta är att få en platt mage, tajtare och lite mindre lår och en tajtare rumpa annars är jag riktigt nöjd med min kropp :)

Bilder från dagens promenad!


Tisdag!

Ja idag är det Tisdag, fast det känns snarare som typ Torsdag-Fredag. Dagen har spenderats på jobbet, var både igår och idag i köket på en förskola inte så långt ifrån där vi bor! Jag jobbar lite grann på Rusta och resten försöker jag vikariera på förskolor här runt omkring för att få ihop pengar till hyra och andra utgifter!!

Längtar nu bara efter helgen, min föddes lediga helg på 3 veckor :D Men längtar inte tills nästa vecka :/ För då far sambon till Åsele och kommer jobba där Måndag-Torsdag ända fram till semestern!! Kommer bli vansinnigt tomt här hemma och när han väl är ledig på helgerna så kommer jag tyvärr nästan jobba varje helg så vi lär inte träffas så mycket är jag rädd för :(

Och dessutom nästa vecka reser han bort i typ en vecka med jobbet :( Men tur jag har Heiniken (vår katt) som håller mig sällskap :)

Iallafall så har jag jobbat idag som nog många där ute i världen ;P Och sedan gjorde vi mat, fick bli varmkorv med los inlindat i ett mjukt tunnbröd :D

Efter maten ringde Tony så han och sambon fot och handlade så vi gjorde milkshake och såg på en film efter att jag oljat in vårat köksbord (vilket man ska göra 1-2gång per år).


Vi har blivit med bil igen!

För snart 1 vecka sedan for vi till Östersund och kollade på en bil som min sambo köpte, han har nu länge velat byta bil så han är glad nu när han har en nyare och finare bil att pyssla på med :) Det är en silvrig BMV 320 Disel med Automat låda! Den är riktigt härlig att köra. Trodde det skulle vara svårare att vänja sig vid en automat då jag tidigare bara kört med det 1 gång, men det har gått riktigt bra =) Imorgon ska sambon montera in nya bättre lysen på den och även baslådan skall monteras så småningom =) Nästa vecka skall den in på verkstaden för att kolla varför inte uttaget till mobilen inte fungerar (så man kan köra Spotify från mobilen in i bilen). Och vi får se hur lång tid det tarvinnan han köper nya sommardäck då han tyckte dom andra inte var så snygg!

Sedan till vintern skall vi montera dragkrok och köpa nya vinterdäck till den, samt byta lampor till extra ljuset så det är mycket som skall fixas, men det blir jäkla mycket skönare när det är klart =)


RSS 2.0