Ursch och fy!!

Nu är jag less på denna vecka!!
Jag är helt utslut i både kropp och skäl!!

Men nu återstår det ca 1 timme av detta arbetspass, sedan ska jag hem och baka och städa och sy en Halloween klänning/dräkt... Och jag vet att jag inte kommer hinna allt detta, men jag önskar att jag skulle hinna!!

Sedan är det 2 arbetsdagar kvar, varav 13,5 timme per dag!!

Känns som att jag bara vill hem och sova i hundra år...

Blev inget direkt avancerat inlägg!! Men är helt borta i huvudet så kan knappt tänka :/ Men nu ska jag gå tillbaka efter att ha haft lunchrast, skall diska klart från lunchen här på dagiset och sedan skall jag förbereda inför mellisen och göra några andra grejer och sedan får jag gå hem :)


Som en ny ;)

Nu har vi lagat min mobil helt :) Knappen "Power" gick sönder så vi beställde en reservdel som skulle göra att den skulle fungera igen, + en ny framskärm då vi råkat he sönder den när vi vid tidigare tillfälle skulle laga "power" knappen (en kanel råkade gå av)! Men nu tog vi min skärm och satte på en annan IPhone vi har :) Så nu fungerar allt :) Sedan har jag satt på lite klistermärken så mobilen är riktigt söt nu. ;)

Har även hunnit möblera om lite hos mamma, varit på personalfest och varit till svärföräldrarna för att rasta hundarna . Men det blev också så att ena katten följde med :)


Vilken förvandling av samma rum =)

Idag har jag också varit ledig, va ledig från jobbet igår, idag och imorgon =D Gud så skönt, dock måste jag tillstan för att skjutsa lillebror och lämna några hjälmar åt den andra och göra några småärenden när jag lix är i stan =)
 
Här kommer lite bilder, sista bilden är ifrån dagens project. Att sätta upp en tavelhylla som jag nästan satte ipp själv =) Fick bara hjälp med att köpa rätt borr och borra den sista biten på andra skruvhålet =)
 
Översta bilden är från när vi just flyttat in och sedan bilden efter det är bild på hur det såg ut just innan jag gjorde om och satte dit en ny tavellist och klädde även om sänggaveln :D Blev inte 100% nöjd med huvudgaveln, men den får vara sådär nu när jag va så less på förra. Hejdå och sov gott =)


Sp mobil, 1 steg närmare ny och fräsch!

Idag har jag varit ledig =) Vilket har varit riktigt skönt :D Hade dock ett läkarbesök 10.15 så någon sovmorgon blev det inte, men hann desto mer idag :) Efter läkarbesöket blev det en runda på stan med fina Christina :) Hon hittade sig ett par nya jeans och jag hittade mig ingenting :/ Hade hoppats på något, men ikket det!

Sedan blev det hem och städa eftersom svärföräldrarna kom och åt middag hos oss för en gångs skull :) Annars brukar det vara vi som äter hos dom :P
Sedan har sambon suttit och hållet på att försöka reparera våra IPhones, min power knapp fungerar inte och har bytt framsida till en mycket coolare, som är rosa :D Och sambons både framskärm och bakskärm har varit spruckna + att menyknappen har fungerat så dåligt, så han bytte ut det mot nytt! Men vi hann inte fixa min power knapp eftersom sambon råkade missförstå bruksanvisningen och råkade he sönder de nya vi skulle sätta dit, så blir att ta från en annan iPhone eftersom vi redan tagit framskärmen från den då sambons nya framskärm gått sönder vid tilverkning eller frakt så vi hoppas att det går att reklamera, företaget vi beställde ifrån verkar inte så bra :/

Men nu ska jag sova som sambon och försöka kliva upp tidigt imorgon för att kanske hinna städa förråden :P

Bilder kommer imorgon eftersom min Power knapp inte fungerar så att jag kan kopiera mina bilder från instagram :P

Sov gott!


Hemma gjort kattgym 😃

Som rubriken säger har jag gjort ett kattgym 😃 Fick Lite hjälp av sambon med just svetsning och kapning av järnpinnarna 😊

Tog några timmar att göra med det vare värt 😃 Och jag har inte sytt på ett tag ny heller så ett och annat syfel blev det, men är endå jäkligt nöjd 😃


Min underbara helg :)

Helgen som är min första helg lediga helg på flera veckor, har alltid jobbat hela helgen eller antingen Lördag eller Söndag!

Men denna helg spenderats med en massa underbara människor :D

På fredagen vare fest hos underbara Christina som fyllde 21 :)

Under lördagen for vi (jag, sambon och Sebbe) och kollade på en liten biltävling, träffade också lillebror Rasmus där :) och kvällen spenderades med Underbara Sussie, Sara och Sandra, Vi drack vin, pratade, år snacks och hade det riktigt trevligt :D

Och söndagen var mest lugn, gick över till grannarna Sussie & Sebbe och åt lunch samt umgick med Sussie ett tag och sedan drog jag och killarna in till stan för middag på O'learys vilket var riktigt riktigt gott :D Så man va verkligen mätt och belåten närmande gick därifrån :D Sedan blev det hem och fixa lite med datorn och sedan la vi oss i sängen jag, sambon och kisse misse för att se några avsnitt av serien "Gossip Girl" som han och jag just nu är besatt utav :D Men det är faktiskt riktigt mysigt att liggs tillsammans och kolla ca 2 avsnitt per kväll :)


Söndag

Är hos grannarna och tar det lugnt :)
Jag sitter och stickar medans killarna kollar på bilar via datorn :P

Och snart ska vi nog dra någonstans och äta :)

Grannen tog fram deras nya husdjur :P
Som dom sedan mobbade så han blev ledsen :P


Bild test


Test nr 2 med 3 bilder!

Testet med 3 bilder gick Inge bra... Förstår inte varför det gick jätte bra ett tag förut och nu går det absolut inte, det är ofta gränsfall med 1 bild :/

Och att blogga helt utan bilder är inge roligt, för då blire bara en ointressant blogg utan bilder... Inte för att jag skriver om så intressanta saker, men det är skönt att få skriva och få ut tankarna ibland =)

På bilden är det min älskade farmor som håller på att sticka en lång halsduk som skall skickas iväg och komma med i ginnesrekordbok och sedan sys som filtar om jag inte hört fel =) Så hon och hennes väninna har kommit drygt 1,5 m var =)

Sov gott, puss


Test

Det har inte gått att lägga in flera bilder på samma inlägg tidigare, utan Max en bild. Så därför tänkte jag testa nu med min nya IPhone om det går med den :)

Och det är pågrund utav att det inte gått att lägga upp flera bilder som jag så sällan bloggar nu =/ För det blir inte lika roligt att lägga upp bilder om man bara kan lägga upp en!


RSS 2.0