Lär ha ganska ont i morgon

Haha ja jag lör ha träningsverk imorgon!.. Vi har ju gjort som en tradition att vara med i blodomloppet för att det är som en rolig grej när man är några stycken och sedan fara till sambons syster och fika efteråt :)
Och detta år gick jag själv medans dom andra sprang, för att jag kan inte springa, blir less direkt! Och detta gjorde ju att jag tävla mot mig själv att; Nemen öka takten.. Öka taken... Öka takten... Så när jag kommit i mål hade jag så fruktansvärt ont i benen. Och jag som inte tränat på länge :P

Håller nu på att koka en gammal sillburk i glas för att imorgon kunna lämna ett kissprov så att jag kan få pencelin och få bort urinvägsinfektionen jag håller på att få :) Sedan ska jag hoppa in i en varm dusch och sedan sova :)


Hej igen!

Sitter på balkongen och myser med Tiger :) Tiger sitter och kollar på alla bilar som far förbi medans jag bloggar :) Bilder på vår super mysiga balkong kommer senare :)

Vet inte riktigt vad jag skall börja skriva om!

Det börjar ju närma sig sommar nu och jag har börjat jobba!
Stod och valde mellan Ica i Vännäs eller Rusta i Umeå och tillslut bestämde jag mig för Rusta, Vilket jag är jätte glad för :D

Jag trivs jätte jätte bra på jobbet och jag har så himla trevliga arbetskamrater :D
Jag har jobbat nu 2 veckor, det har gått jätte bra att jobba men det har varit extremt mycket att ta in!

Men så är det ju alltid på en ny arbetsplats! Och sedan andra veckan hade jag ju så himla otur och blev dunder sjuk, Jobbade Måndagen med kraftig förkylning, Tisdagen blev jag tvungen att sjukanmäla mig och låg då i 39,3 graders feber och Onsdagen sjukanmälde jag mig också för att kunna ta igen mig då jag var alldeles skakis från Tisdagen. Och sedan Torsdagen var jag ledig, och Fredagen jobbade jag. Så Jobbade endast Måndag och Fredagen tyvärr! Men nu har en ny vecka börjat så jobbar Onsdag-Lördag :)


Så vad händer denna vecka, jo idag har jag bara legat och sovit hela dagen! Gjorde middag och sedan har jag varit ute och gått en liten stund! Orkade tyvärr inte gå någon längre sträcka men det lilla jag gick är ju bättre än inget!

Sedan imorgon ska jag färga håret igen, men har beslutsångest. Vet inte om jag endast ska blondera utväxten eller om jag ska blondera utväxt och färga bruna slingor. Men får se vad det blir imorgon hos frisären :)
Sedan efter frisören blire att gå till optikern för att få ny styrka på linserna, har så fruktansvärt ont i huvudet nu när jag ser så dåligt! Så ska bli skönt men ny styrka, dock lär det bli dyrt imorgon men både färgning och nya linser, men tur man har lite pengar kvar på sparkontot :)

Sedan jobbar jag som sagt Onsdag-Lördag och på Fredag åker älsklingen till Stockholm med arbetskamraterna för att gå på maskinmässan. Så på Lördag blire nog middag i stugan med släkten och sedan ska mamma sova över hos mig för första gången någonsin :D Tänkte det kunde vara trevligt med en mor och dotter kväll då vi inte haft så bra kontakt nu ett tag! Och sedan på Söndagen blire att hämta sötnosen på flygplatsen och mysa med han resten av kvällen :D För vi firar nämligen HELA 5 ÅR PÅ SÖNDAG DEN 27 MAJ :D :D :D <3
Tänk vad tiden går fort!

5 års vänskap,
5 år tillsammans,
3 år som sambos :) <3

Blev ett långt inlägg! Dock inte ovanligt för att vara jag :P
Men nu ska jag borst Tiger och sedan ska jag hoppa in i duschen om det inte till och med blir en svääng förbi solariumet innan :)

Nya lyan åt mamsen´s katt :D

Imorgon skall Mammas kisse Tiger kastreras och då skall han sedan få bo hos oss ett tag tills han har blivit uppfostrad och slutat med dumheterna som att klösa på tapeterna och kissa inne (inte på golvet utan i soffan och på kläder)!!
Så det är bara att hålla tummarna att der endast krävs en kastrering för att han ska sluta kissa överallt :)
image description image description image description
Bye! Sov gott :)

Ursch vad jobbigt :D

Ursch nu börjar nerverna krypa runt i magen!!! Förstår inte varför, för de är ju inget att vara nervös för!! Bara första dagen på sommarjobbet :D Men de är väl de att man ska aldrig vara för tidig!
Ska vänta lite till och sedan gå in :)

Har precis ringt till vaktmästaren för att vi inte har någon ström i köket! Så hoppas han löser det idag så vi kan laga någon middag ikväll :)

Gårdagens middag spenderades på Allstar tillsammans med sambon, hans syster och hennes kille :) Så det var både jätte gott och trevligt :D
Bild från gårdagens middag, Ryggbiff med pommes och beanessås :)


Måndag! =D

Måndag, vilket innebär första dagen på jobbet :D Känns fantastiskt kul, dock lite oroväckande att jag sov så dåligt inatt :/ Men ska skynda mig att äta klart frukosten och sedan måste jag åka med sambon till jobbet! :) Hörs sedan!


Idée torka...

Har otal idée torka på allt just nu :P Känns som att järnan är tom :P

Men iallafall så har jag inte riktigt hunnit det jag tänkt mig idag.. Men hann iallafall tvätta/vika/in i skåpen, laga go mat vilket blev grillad kyckling som jag marinerade i förmiddags och till detta blev det potatis i ugn som serverades med beanessås (kommer inte på hur det stavas) och skivad gurka :) Har tyvärr ingen bild på det, men det blev rikitgt gott :D

Nu skall jag hoppa in i duschen, rengöra grillen och sedan får jag se vad som händer :) Sambon är iallafall hos grannarna, så får se om jag kanske också hannar där :P

Ha en trevlig Fredags kväll :D

Fredag!

Ne om man kanske skulle ta sitt feta arsle och kliva upp ur sängen :P Har legat vaken nu i 1 timme men inte lyckats klivit upp, fast det har i försig varit ganska mysigt att ligga i sängen och läsa bloggar, spelat spel :)

Vad händer idag? Jo jag har tvättid klockan 12-17 så då ska jag tvätta sängkläderna och sedan hade jag tänkt städa fast det var ganska nyligen som jag gjorde det :P och sedan innan sambon kommer hem skall jag ha lagat en riktigt god middag hoppas jag :D Vad det blir säger jag senare :)


Blivit med tv :D

Svar till Maria: Ne vi har tyvärr inte flyttat till stan, utan vi bor i en 2:a i Vännäsby centrum då sambon VÄGRAR flytta från Vännäs/Vännäsby :P Förutom att det kommer bli en liten biltur till och från jobbet i sommar så trivs jag faktiskt jätte bra här :) Hade visserligen nog inte gjort om det inte vore för våra super fina kompisar som bor i samma hus :) Och utan dom bor det ju typ bara gamlingar här nästan :P


Vi har nu äntligen köpt tv till sovrummet :D Har som saknat det nu då man varit ledig mycke och velat se film medans sambon sover! Vilket det dock kommer bli ändring på nu när jag har ett sommarjobb! Men ska bli skönt med tv i sovrummet iallafall, så nu har vi dock köpt Grannens tv för att han behövde pengar och den va väl typ ganska billig trots att den var begagnad och flera år gammal! Så nu ska vi bara köpa skruvar som håller uppe då just denna vägg är gips! Alla andra väggar är betong så man måste fan borra hål för varje jävla tavla :P

Men nu måste jag sova :) Ska jobba imorgon på dagis som idag 8.30-16.30 :)


RSS 2.0