Senaste händelserna!

Gud så dålig jag är på att skriva ;P
Men nog tjatat på hur dålig jag är på att skriva och uppdatera mina inlägg.

Förra fredagen den 6/8 efter jobbet kom älsklingen, min bror och hämtade mig på jobbet för att vi skulle skynda oss iväg på middag med släkten till Skäppsvik :) Middagen var jätte trevlig och jag fick träffa min lilla tremening från Stockholm, skit söt unge :) maten var super god, Grillat kött med massa godsaker.

Lördags kvällen tillbringade jag och älsklingen med hans syster och hennes sambo, supertrevlig kväll, middagen blev en planka/grillat kött, potatismor m.m. på Harrys och sedan gick vi ner till kajen och satt där och mös tills vi bestämde oss för att gå på Bio och såg Trollkarlens lärling.



Denna vecka har jag jobbat min sista vecka, så på Måndag är jag ledig men ska dock ägna min lediga tid åt att plugga. Har lite skolarbeten som måste göras innan jag börjar skolan igen bara för att slippa göra det när jag har de andra skolarbetena att göra vad det nu är för lektioner jag har kvar att läsa.

I Fredags var det fest hos Anna eftersom hon fyllde 20 år på Torsdagen. Och kvällen var jätte trevlig =)
Och det var roligt att få se hennes lägenhet eftersom jag aldrig har sett den. Kvällen avslutades med att mamma kom och hämtade mig för att skjutsa hem mig eftersom jag annars inte skulle komma hem till min älskade.
Eftersom det inte går nå jäkla bussar efter klockan 23.30.

Igår blev det grillat till middag eftersom älsklingens faster, farbror, kusin var här och åt =) Riktigt trevligt!

Hejdå, ska gå ner och äta glass nu och sedan göra någon nytta =)

RSS 2.0