Torsdag!

I morse när jag vaknade så lös solen och jag tänkte gud vilken underbar dag och vad underbart att det för en gångs skull kan vara sol när jag kliver upp klockan 05:20 på morgonen. Jag klev upp ochgjorde iordning mig och när jag åkte med bussen så somnade jag och när jag var inne i stan så vakna jag till och då var solen plötsligt borta :( Gud så hämskt att den försvinner sådär på morgonen. Och sedan resten av dagen har det varit värsta skit tråkiga vädret. Målningt, kallt och regningt (regnar dock inte längre).

Denna dag har gått bra att jobba som vanligt men den har varit riktigt tråkig eftersom vi är 1 fler än vanligt såhär på eftermiddagen vilket innebär att vi får mycket mindre att göra.
Jag pratade med en kund och när jag laggt på skulle jag säga till min kollega hur många produkter de beställde för att hon måste veta det när hon tar hand om den ordern i ett speciellt program. Och min fina formulering lät såhär: De har beställt 6 produkter (och jag sa det lite fort så då blev det precis som att kunden hade beställt 6leksaker) =P Men mena igentligen att de beställde 6 varor.

Då är det 1 timme och 17 min kvar till jag slutar jobbet =)

Snälla rösta på min sko =)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Snälla rösta på min snygga sko så det blir någon snygg sko som vinner =)

Tack på förhand!

Snart slut på denna dag!

Jaha då var det nästan slut på denna dag då!
Ska snart sluta jobbet och fara och kolla på bokhyllan jag skrev om i förra inlägget :) Hoppas jag kan köpa den :)
Skulle vara helt underbart så jag får tömma de sista kartongerna så vi får någon ordning någon gång :)

Pöss pöss!

Att allt ska säljas!!!

Gud vad jag blir galen!!! Jag är ute efter en bokhylla och varje gång jag hittar någon på blocket så är de redan sålda och igår ringde jag på 2 stycken så ska ringa på dem snart igen och kolla om de har blivit sålda eller inte. Hoppas de inte blivit sålda för jag behöver en snygg och praktisk bokhylla att stoppa in massa saker i så jag får bort flyttkartongerna som står över allt. Och eftersom vi har snedtack i vardagsrummet så kan den inte vara hur hög som helst. Såhär ser bokhyllan ut:


Men jag kommer ha den liggande om jag köper en!
Den skulle passa så bra brevid soffan så jag önskar jag kan hitta någon snart.


Gud jag kollade runt lite på blocket och såg en super fin lägenhet i Vännäs, gud så sugen jag blir på att köpa den.
Gud så fin den är och lagomt stor, as snygg hall, min drömhall. Gud så dåligt jag mår. Hade jag bott kvar hade jag fasiker flyttat direkt :P visst denna lägenhet kostar 2907 kr i månaden men det är bara 100 kr dyrare än min förra. Och ligger dock inne i vännäs centrum men nästan lika skönt det :P
Länken till lägenheten: http://www.blocket.se/vasterbotten/2_a_Vannas_28473308.htm?ca=2&w=1

Dagens outfit!

Har ingen mobilkabel här på jobbet därför blir det ett ihop prock från hm och ginas hemsida vad jag har på mig!

Jeans legging köpte jag från Cubus för några månader sedan, Bruna huvtröjan köpte min pojkvänn för några år sedan från H&M men den ser inte så sliten ut ;P Och linnet köpte jag för nått halvår sedan men nästan just efter att jag köpt den skulle jag rita av den och sy en i brun färg så då blev den laggd i en påse som jag igår hittade igen bland mina tyger så den har jag också idag :) Blev riktigt glad när jag hittade igen de där linnet, för mina länglinnen brukar kunna gå sönder ganska fort, tyvärr. (svarta linnet är då från Gina tricot)




Utråkad!

Här sitter jag på kontoret på jobbet, och just idag är jag extremt utråkad. Vi har inte så många kunder som ringer så därför har jag inte så mycket och göra. Det blir typ att man kollar vk och aftonbladet typ 30 gånger de dagar det ringer få kunder. Men det är ju å andra sidan bra att man inte har ett super stressigt jobb så man får magsår. =P

Jag fick idag ont igen i knät, får ont lite då och då, så det är nu bara att hoppas att det snabbt går över eftersom jag cyklar nästan varje dag till jobbet från sjukhuset (eftersom jag åker buss till sjukhuset).  Och det gör så fruktansvärt ont att cykla med detta onda knä =(

Igår kväll gick jag och la mig kl.20.10 och somnade ganska snabbt, men då tänkte jag att går jag och lägger mig tidigt kanske jag är pigg när jag vakna, ne klart jag inte var pigg när jag vakna. Var lika förbaskat trött iallafall =(
Så ikväll ska jag fasiken lägga mig och sova klockan 19.00...

Ne nu hade jag inte så mycket mer och säga... Om jag lyckas så skickar jag in en mobilblogg om en stund ang. vad som hände i helgen. 

JÄVLA GUBBJÄVEL!!!

Jävlar vad sur jag blev igår, då när jag slutat jobbet för dagen så kom Kim och hämta mig och hans syster, vi körde hem henne och sedan åkte jag och Kim till biltema eftersom dom hade premiär då. När vi sedan åkte hem från biltema så höll vi ju på att köra åt fanders. Jävla gubbjävel, jag hatar inte mycket men jag hatar gubbar och gummor som inte kan köra bil...

Då kommer vi från höger av kartan här nere (det blåa strecket), och efter att vi kört igenom rondellen så kommer det en liten silvrig bil (röda strecket) och kör in på vår fil/del av vägen, han alltså trycker ut oss från vägen så om inte kim bromsat så hade vi kört ner påsidan av vägen och in i träden. Han skulle ha legat kvar på innre filen när han körde ut från rondellen och det han gjorde var att han bytte från inre fil till yttre fil. Han kan ju inte ha sett oss fast vi körde en stor jävla bil/mini lastbil med flak.

Ne nu ska jag sluta jobba och gå till stan för att göra några ärenden. Och göra några ärenden och ev. hitta nå snygga kläder =) Och sedan hem, äta och börja dricka ;P Bye bye!! Trevlig helg!!


Hatar att tappa bort saker...

Kom ju på för några dagar sedan att min äldsta lillebror fyller år på fredag så då fick jag ju naturligtvis panik eftersom jag inte visste vars jag hade hans paket som jag köpte för några månader sedan,  och så i eftermiddag kom jag på att jag måste börja leta presenten. Så medans min älskade kille lagade middag (gröt, med varmt bröd) försökte jag hitta igen presenten utan något resultat. Så efter middagen fortsatte jag leta och när killen farit iväg med bilen till verkstaden (fläkten är trasig) så kom jag på att jag kanske skulle leta i garaget eftersom jag har kvar några kartonger med mina saker där så jag skyndade mig ut i garaget och när jag bara snabbt med blicken kollade på två kartonger så låg ju självklart hans present där överst i ena kartongen. Så om jag bara gått ut i garaget så hade jag inte behövt leta så jäkla mycket =P men den är hittad nu så jag ska bara slå in den nu så är den klar till på fredag ;) Ne nu ska jag gå och slå in den och sedan vill hundarna gå ut och de vill nog också gå ner till älven och bada =) det har tydligen varit varmt ute, men det är inget jag märkt eftersom jag jobbat idag, suttit inne på kontoret så jag känner inte om det är vartm ute =P ser bara om det är sol, men då her jag ner pachiennerna (hur det nu stavas) för att det blir för ljust när jag jobbar så jag märker ju knappt av att det är sommar och sol =( Ne nu kom svärfar in och bad mig hjälpa till med att åka ner till hästarna för att ge dem vatten och kraftfoder så bäst jag skyndar mig och byter om till ridbyxorna (eftersom det är lika bra att ha dem när man liks blir skitig där nere, Heder drägglar ju ner mig med kraftfoder) =P Bye bye!!!

6- juli

I fredags satt jag på akuten i 6 timmar för att jag under dagen samt kvällen haft ont i magen mellan revbenen, nacke och rygg, så på akuten fick jag ta sprutor hit och dit och mäta pulsen och en massa väntan men ingen visste vad det kunde vara så jag blev hemskickad med några tabletter som bara hjälpte en liten stund. Och har fortfarande lite ont ibland.

Men sedan igår svällde min högerfot upp. Vilket inte kändes så jätte roligt för den är ju så grymt ful nu när den är uppsvullen. och den är tydligen lite blå och röd också, men det är mest troligt bara några myggbätt som gjort att den svällt upp eftersom jag är allergisk mot myggbätt/bromsbätt. så vi får avackta och se om det går över!

Nu är det ca 1,5 timme tills man får åka hem, handla och äta middag =) bye bye!

Senaste nytt!

Gud så länge sedan jag uppdaterade nu. Men tiden har inte räckt till för att ha tid att skriva, tråkigt nog.

Vad har hänt sedan jag skrev sist? Hm.

Det har hänt en himla massa saker. Bland annat har jag gått på balen, tagit studenten och fått sommarjobb  =)

Balen var perfekt =) Jag fick tag i en klänning som jag precis kunde ha, den var lite liten över magen men folk säger att det inte syntes så hoppas det inte gjorde det. Det enda som var lite dåligt var att jag började försent med att fixa iordning mig så det blev lite stressande med att hinna sminka och fixa håret mitt, men Kims syster fick göra en insatts och fixa håret åt mig, det blir lite jobbigt att locka håret bak på sig själv. Och jag hade kommit på försent att jag skulle ha velat gå till en frisör och göra håret så det fanns inga tider lediga. När vi fixat oss fick vi skjuts till min faster och farbror där vi satt och drack några fördrinkar innan min kusins kille kom och hämtade oss med deras snygga svarta bil, vad det är för märke minns jag inte ;) (bilmärken är jag verkligen inte duktig på). Middagen blev helt suverän, många klagade på att maten inte var så jätte god, men jag tyckte den var ganska god =) och maten fick vi ganska tidigt så vi slapp vänta jobbigt länge och både för, varm och efterrätt kom ganska fort, så man satt en liten stund och väntade men det behöver man för att alla ska kunna hinna äta upp, sitta och prata lite och hinna smälta lite av den tidigare rätten. Och sedan blev det dans och drickande, dock blev det aldrig så att vi dansade utan vi satt inne på tc och pratade medans vi drack. Och vi träffade då även två kompisar till mig som vi umgicks med resten av kvällen, riktigt trevligt att få träffa dem efter alla dessa år (typ 2-3 år).

Sedan Måndagen efter balen (balen var på Torsdagen innan) då började jag jobba på mitt sommar jobb på Norrmejerier. Där jag nu kommer jobba i 10 veckor, 2 veckor för inskolning och sedan 8 veckor istället för de ordinarie. Och allt har gått riktigt bra än så länge.

Torsdagen på min första jobbarvecka hade jag tagit ledigt eftersom jag tog studenten.
Och på min studentdag var jag tyvärr lite seg på att kliva upp så fick stressa mig med att sminka och fixa håret för att hinna med bussen till skolan. Men jag hann till bussen och när vi satt i aulan på skolan så skulle skolan dela ut ett stipendium till 33 elever på skolan, och jag var en av de som blev utvalda =) så jag fick 3 000 kr och det var ett stipendium som vi fick för att vi varit duktiga på att hjälpa till med skolans aktiviteter, varit snälla och skötsamma. Efter att jag sprungit ut åkte min klass med hp3: orna, så vi åkte i traktorsläpet i drygt 2 timmar sedan skyndade jag mig till Vännäs där jag fick se Kim ta studenten och jag fick även åka på ett traktor släp där ett tag innan vi åkte till Kims kusin och fikade =) Efter fikat åkte vi hem och fixade iordning oss och sedan bar det iväg till en fest med några kompisar och när vi kände oss klara för att åka till stan så drog vi till folketshus inne i stan och festade där. Dock blev vi utkörda på kvällen (vid 23.30-24) för att det hade hänt en olycka. Dock fick vi inte veta att det hänt en olycka utan att vi bara blev tvungen att gå ut och gå in på andra sida igen. Men när vi kom  till andra sidan fick vi inte gå in, och eftersom jag hade min jacka där inne så kunde vi inte heller åka hem så vi väntade där ute typ 40-60 min innan vi kunde fara hem. Så misslyckad kväll. Men vi hade det så trevligt innan det hände.

Vi fick ju läsa dagen efter på vk för att få veta vad det var som hade hänt, och det var tydligen folk som hade blivit klämda i trappan och en kille som blev svårt skadad och medvetslös, nära döden upplevelse.

Några länkar till tidningar om händelsen:

http://www.folkbladet.nu/?p=175955

http://www.vk.se/Article.jsp?article=356505

http://www.vk.se/Article.jsp?article=356728&category=1076

Gud, tanken var inte att skriva såhär mycket. Utan bara att uppdatera lite. Men men.
Och nu ska jag försöka skriva oftare. 




 

Tack för allt min älskade Kim, och tack för att du följde med mig på Balen, det blev en minnesvärd kväll och jag älskar dig så obeskrivligt mycket! ♥    I ♥ You    ♥


RSS 2.0