Tung dag!

Hej på er! Idag har varit en riktig slöar dag i soffan, tog i morse med mig täcket och la mig i soffan där jag hade tänkt att bara ligga någon timme. Men efter att smsat med en lite så mådde jag inte så bra, så blev soffliggandes hela dagen! Såg på Unga mödrar och Sofias änglar i IPaden och sedan andra avsnitt på tvn! Sedan vid 14.30 somnade jag och sov till 16.30 då sambon kom hem och gjorde mat!

Det är så jobbigt att må såhär dåligt stundvis pågrund utav olika saker!! Men hoppas allt löser sig snart så att man får njuta utav det fina här i världen :)

Va ut på en promenad i kväll när sambon va på gymmet, det är så skönt att vara ute och gå! Synd bara att jag har så svårt för att ta mig i kragen och gå ut och gå!! Målade även naglarna som jag tänkt göra typ 2 veckors tid nu!!

Nu ska jag sova, blev så hungrig och sugen på något så tog mig 2 morötter som jag nu suttit och Gnaget i mig ;P


Morgon mys!

Morgon myser med min baby =)

Lite nya och lite gamla bilder på lilleman =)

Idag blire en lugn förmiddag och jobbar sedan 15-20.20!


Långpromis!!

Gick en långpromenad ieftermiddag =)

Gick broarna runt och vet inte riktigt hur långt det är men det är då minst 1 mil =)

Jag brukar inte vara ute och gå så mycket, men drömmen vore ju att då promenera minst 1 gång i veckan, för jag blir mycket piggare utav det och försöker äta sundare då!!

Tog en del bilder efter vägen så tänkte bjuda på dom:


Ett inlägg tillägnat åt mina fina älskade flickor!!

Idag har det varit en effektiv dag för min del =) Har skjutsat min fina vän till Vännäs så hon har kunnat hämta hem sin bil efter helgens partajande och sedan passade jag på att städa vår (läs sambons bil) som vi förhoppningsvis får såld snart, killen som är intresserad utav den sa att han lovade köpa den nästa vecka då han skulle resa bort imorgon så håller tummarna för det då jag är ivrig på att få köpa en annan kombi bil och lustigt nog han som ska köpa våran (läs sambons bil) har köpt en bil utav Kim tidigare (en svart Saab) som jag inte ens minns att han ägt =P Men lustigt att han kommer ha köpt två bilar utav Kim sedan =D När Kim kom hem efter att killen fått provköra Kims Volvo S40 så frågade jag Kim hur många bilar han har ägt vilken är 4 stycken nu och 6 skotrar så det är lite med än för mig som ägt 1 skoter och ägde även pappas bil ett tag då han gick bort för att kunna sälja den!!
 
Va även en stund hos Sussie och pratade lite med henne, och stackarn, hennes mamma skulle ta bort en utav deras hundar (dom har 2) och dom har haft han i 12 år!! Så det är ett svårt beslut, men Kosmo (som hunden heter) var inte riktigt frisk då han haft problem med att skita... Så vill tillägna Sussie, Bitte, Salsa och Kosmo en stor tanke och miljoners kramar <3 Vila i frid Kosmo!
 
 
 
Och detta har även gjort att jag tänkt mycket på min älskade Lina idag som jag tog bort för lite drygt 1 år och 1 mån sedan!! Ursch vad tiden går fort. Tog bort min lilla prinsessa den 6 februari 2012 klockan 15.00, igentligen skulle det bli klockan 14. Men mamma ångrade sig i sista minuten så jag fick åka och hämta mamma så hon fick vara med vid Linas sida sista andetagen. Att ta bort Lina var det jobbigaste beslutet jag kunnat göra, inget kommer någonsin ersätta det tomrummet jag har efter henne i hjärtat!!
 
Hon har funnits med under dom jobbigaste dagarna i mitt liv!! Den super jobbiga uppväxten jag hade och hon fanns även då pappa min gick bort! Min pappa ÄLSKADE verkligen älskade Lina så mycket, och Lina älskade pappa <3 Lina var igentligen mammas hund, men Lina följde ofta med hem till pappa och sov över. Så pappa gick många långpromenader som Lina älskade! Och pappa skämde bort henne med smällt smör på hundfodret vilket hon älskade, pappa tyckte hon var så mager trotts att hon hade mat i matskålen dygnet runt så han tyckte hon verkligen förtjänade mycket fett (smör) =)
 
När jag hade låtit Lina få ta sina sista andetag och packat ihop hennes saker så har jag lagt dom i en låda så att jag alltid skall kunna minnas och ha kvar henne i mina tankar, blir som inte samma sak att se dom på bild än att ha dom i handen i verkligheten, så det är skönt dom gånger man verkligen saknar henne att kunna plocka fram hennes kläder och hennes favorit leksak och få minnas min älskade lilla prinsessa <3
 
Dessa bilder är tagna på en utav våra promenader och hon har snö på nosen för att hon har gått och luktat i snödrivorna =) Tog bort henne då hon inte klarade av att hålla sig så länge, mellan 3-5 timmar så jag skulle måsta ha med henne till jobbet vilket inte går och dessutom hade hon jätte dåliga tänder och hade hon fått fortsätta leva så skulle hon nog varit tandlös snart!! Trotts alla mina försök till att hon skulle få friskare tänder..
 
Detta är lådan jag förvarar hennes saker i! <3
Hennes kläder, min prinsessa <3
Hennes enda favoritleksak förutom hennes krabba Sebastian som hon hade när hon var valp!
Hennes finaste halsband <3 
Fel tid, då jag sköt upp tiden 1 timme, för mammas skull! <3 L <3 I <3 N <3 A <3
 
Jag älskar och saknar dig sjukt mycket Lina <3

RSS 2.0