Hall ideér! =)

Förutom att köpa ett hus, så är min störta dröm just nu att göra om hallen =)
Just nu tycker jag att den är så tråkig och jag tycker han ser så trång ut!
 
Skulle vilja ta bort en garderob och ställa dit en byrå, och där min expedit hylla står vill jag ha en stor spegel :)
Hallen skulle bli så mycket större och mysigare =D
 
Hittade ingen färsk bild och orkar inte ta en nu! Men möblerna som är i hallen på bilden har jag nu men dom ska bort från hallen helt! =)
 
 
Får bara hoppas sambon åker bort imorgon ett tag så jag hinner flytta in garderoben till sovrummet för att se hur det blir! Kommer dock inte bli perfekt där då garderoben kommer täcka lite utav tvramen... Men får kolla det där imorgon =)
 
Sov gott!

Tillbaka på jobbet!!

Då är man tillbaka på jobbet igen :P Hade stängning igår och nu är jag tillbaka på jobbet för att jobba 7-14. :) men det är riktigt härligt att vara här på morgonen för då kan vi spela hög musik och jobba på :D I mitt fall så jobbar jag snabbare med musik så :)

Jag tyck det är så roligt att åka in till stan på morgonen för bilkön framåt och bakåt sträcker sig mila långt :P


Hej på er :)

Nu har jag sovit i 12 timmar men är fortfarande helt slut!! Har försökt kliva upp flera gånger, men det har aldrig gått :/ men nu är jag uppe på bena och ska försöka hinna städa förrådet här nere i lägenheten och och duscha, sedan nätet av till jobbet :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1840527/images/2012/pic_503361e39606ee7aff0000be.jpg" class="image">


Uppe före tuppen!!

Idag är jag ovanligt, verkligen ovanligt tidigt uppe! Och det är för att jag, mamma och 2 utav bröderna ska till Sundsvall! Varför? Jo för att lämna den ena utav dom och då passar vi på att gå på Ikea :)

Det är tråkigt att behöva lämna Anton för att han bor hos sin pappa i Dalarna, men vi kan tyvärr inte göra något åt det nu!

Men nu äre bäst jag skyndar mig iväg till mamma för att få upp dom andra :) hejsvejs!


Sötnos! :)

Han är bara för gullig :)


Jävla app....

Fy vad jag hatar mobilbloggs appen :S nu när jag fick en ny mobil så fungerade den jätte bra, jag kunde lägga in flera bilder i varje inlägg :) Men nu går det knappt att lägga in en bild :/ Och så vare med min gamla iPhone också :( Det blir så tråkigt att blogga och läsa för den delen om det inte finns några bilder! Så det är därför som jag inte bloggar nu på ett tag!

Någon som vet varför det inte går att lägga upp bilder?


Tack för i kväll 4 S:en ;)

Tusen tack brudar för en underbart rolig och mysig tjejkväll! :D
 
Som började med lite möbel flytt utav soffbord och tv bänk, Vilket blev skit snyggt (hemma hos Sussie och Sara)! sedan blev det gomiddag och mys framför tvn med en film :D
 
Ni är ett förjäkla skönt gäng :) Och kom nyss på att ni är ju dom 4 S:en ;) = Sara, Sussie & Sandra x2! :)
 
 

RSS 2.0