Gonatt! :)

Nj blire äntligen sängen och sussa :D Slutade jobbet kl 19 idag och då blev det en snabbis till Jula, trodde jag iallafall!! Skulle ha 1 sak och det tog typ 20 min innan jag fick hjälp och sedan tog det ytligare typ 10 min i kassan :S Men hann städa lite när jag kom hem, nu är det vara tvättning, dammsugning och dammtorkning som saknas :) men det fåre bli typ imorgon! :)


Pappa <3

Jag förstår inte varför det alltid ska vara lika jobbigt att åka/köra förbi pappas hus... Jag gråter typ aldrig när jag besöker hans grav, men jag behöver bara tänka på hans hus så störtar bara tårarna :( Men det var ju där allt hände. Där hörde jag hans röst för sista gången och det där huset var en utav hans STÖRSTA drömmar! Har aldrig sett han så glad som när han köpte det där huset! Älskar dig pappa, skulle kunna föra vad som helst för att få tillbaka dig vid liv!! Pappa du är mega saknad!! <3


Känner mig lite små duktig ;)

Igår blev jag och sambon klar med klösträdet åt våran blivande katt, Heineken :) Eller vi tror att han ska heta det iallafall, för vi har inte kommit på något annat! Skulle vara roligt med någon öl/sider/sprit sort men kommer bara på Heineken som passar som namn på en kille. Annars har jag också funderat på Milo, men sambon tyckte inte om det! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bär det av till Åsele :)


På väg!

Då är vi äntligen på väg till Salusand (ligger typ mellan Nordmaling och Övik) :) Där ska vi hyra en stuga och det kommer bli jätte trevligt :D Tanken var att vi igentligen skulle till Åsele hela helgen! Men när det ska regna hela helgen så äre inte så jäkla peppande :P Så blir nog att vi bara far dit över dagen, eventuellt att man stannar en bit över kvällen också! :)


Äntligen ledighet!

Idag var sista dagen för denna vecka som jag jobbade! Gud så skönt det var att få sluta och sätta sig i bilen och köra hem :D Nu är jag ledig till på Onsdag morgon :D Och imorgon vid lunchtid åker vi till Salusand! Kommer bli jätte trevligt och mysigt :D Vi ska hyra en stuga där, och jag har hört att det skall vara jätte fint där :) Och där stannar vi till på Söndag tror jag :) men sedan någon dag i helgen ska vi till Åsele också, för jag missade ju Vännäs marknaden. Så jag vill gå på Åsele marknaden bara för att! För det är som någon mystisk sommarkänsla över Vännäs/Åsele marknaderna :D Jag har jobbat idag och sedan for jag till Pengsjö där Kim m.m var :) Så vi fiska, spelade Uno och grillade korv och hamburgare :D Riktigt trevligt, och jag fick mina 6 första fiskar någonsin! Efter 22 år!! Bättre sent än aldrig ;) Men älsklingen han slog mig fan :D Han fick en liten jäkel! Ne nu ska jag också sova! Sov gott på er!


Sista!!

Då ska man återgå till jobbet och jobba dom sista 3,5 timmar som återstår innan hemgång och ledighet i hela 5 dagar :D Känns förjäkla skönt :D Har varit och gjort lite ärenden på rasten så fick bli till att slänga i sig middagen som bestod av kycklingrulle :D Den är verkligen super god, det är som en kebabrulle fast den innehåller sallad, kyckling, curry röra :D Ne nu ska jag gå och jobba! Hejsvejs! :)


Måste bara skryta lite! :D

Som rubriken säger så måste jag bara skryta lite! Jag och sambon har länge pratat om att vi ska bygga ett klösträd åt nykomlingen som kommer om några veckor! Så idag har sambon byggt ett! Jag har inte sett det i verkligheten men på bild ser den superbra ut :D men den är inte klar än! Eventuellt att den skall byggas lite till på höjden men den ska också få på sig en grå matta och lite snören runt klösytan! Och jag ska även sy en kudde som ska ligga i huset! :) Färdig bild kommer såfort den är klar :D


Onsdag!

Nu börjar det närma sig Åsele marknad! Vi hade tänkt åka dit för att dels gå på marknaden men också för att dricka och umgås med Vännäs :D Men just nu ser det ut att bli regn hela helgen så då vet jag faktiskt inte riktigt hur det kommer bli om vi bara åker dit och sover 1 natt eller om vi åker dit bara över dagen för att gå på marknaden! Men det visar sug sedan hur det blir! Igår fick jag äntligen tillbaka min älskade IPhone! Eller fick snarare en sprillans ny :) men det tog minsann lång tid :/ Nästan hela 6 veckor :O Köpte även mat/vatten skålar åt våran blivande baby :) Tyck dom var skit läckra :D


RSS 2.0