Torsdag!!

Idag gick jag upp klockan 7.30 för att se serien "våra bästa år" och sedan vid 11 tiden somnade jag på soffan och sov till halv 2 på dagen, kändes lite onödigt att sova mitt på dagen och så länge men det bara blev så!! Tog lite bilder på djuren idag och nu i eftermiddag har jga gjort en kladdkaka som blev jätte god, har nog aldrig gjort en så god kladdkaka :D Här kommer lite bilder, sov gott :)
        

Det blev en del bilder, mest på Kajsa och detta efter mycket bök då det inte gick att lägga in bilder via min Iphone. 

Test!! :)

Äntligen är det lättare att blogga från mobilen!! Så detta är mitt första inlägg från mobilen via den nya appen till IPhone :) ne nu luktar det kattskit så bäst jag går och släpper ut katterna och kollar så ingen av dom skitit inne, ha en bra Torsdag :)


Måndag...

Då är det Måndag vilket innebär att pluggandet av Teorin börjar igen vilket jag inte ser fram emot. Tänk om man kunde se det positivt och vara jäkligt taggad på att plugga denna Jä*** teori, men akk det är rena helvetet... Min helg... Ja, jag har faktiskt inte gjort mycket, sett någon film och gått ut och gått det är typ det jag och älsklingen gjort. Trokigt men sådanna helger har man också ibland. Eller okej, jag jobbade faktisk Fredag och Lördag men men. Jag har inte riktigt så mycket att säga just nu, jag är riktigt förbannad på mig själv att jag inte gjort så mycket idag, jag har sett på tv, suttit vid datorn, hjälp svärfar lite med middagen och vikt tvätt men annars har jag inte gjort ett skit :/ Men nu ska jag gå ner och stänga av plattan på spisen där blivande köttsoppan står och kokar och sedan ska jag försöka sätta fart med att plugga och om 1 timme kommer baben hem från jobbet! Hoppas ni haft en trevligare helg och en bättre måndag än mig :)

På väg hem en kall mörk kväll!!

Sitter nu på vägen hem, har varit på trafikskolan och haft en körning då vi körde på enskilda gator, i trafikljus, tränade yttligare på högerregeln och vi hann även börja lite med att köra i rondeller. Men något jag verkligen har svårt för är den där jäkla högerregeln, jag är för rädd för att typ krocka så jag stannar typ alltid då det är jag som har rätt att köra för att dom andra tokarna från vänster typ aldrig stannar och gör dom det så kör dom så fort innan så dom måste tvärnita... Men någon gång måste det ju fastna i min lilla hjärna att jag har rätt att köra före vänster trafik :P men annars i övrigt gick det jätte bra :) Men jag kan då sägs att jag längtar tills jag tagit körkortet för då slipper man åka buss och cykla 2 km till och från busshållplatsen. Men framför allt är det enklare att få nå jobb :) Jag var ju dum i morse, för jag tog den tunnaste jackan jag har och nu är det ju jätte kallt ute :( men tur man har en pojkvän som skulle på gymmet så förhoppningsvis tog han med sig en jacka som jag bad han :) ne ny måste jag hoppa av bussen, hade bra och sov gott på er :)

Söndag...

Helgerna går alltid så fort och man hinner aldrig göra det man vill göra utan endast måstena :/ men men det är så det är!
Denna helg har jag städat, tvättat, träffat pojkvännen Kims syster och idag var vi även till hans moster och farbror men det jobbiga med att fara till dom är att Kims pappa alltid börjar prata om alla hans problem och allt han tycker och tänker (precis som ett möte med en psykolog). Och denna gång blev EXTREM... Svärfar började prata och han gav sig aldrig med att prata om vad han tycker o känner om alla problem och det sluta med att alla satt och argumenterade hit och dit. Istället för att ha ett lugnt samtal om hur vädret är och liknande så argumenterade vi emot om alla hans problem, jätte roligt...
Och svärfar ska alltid framstå som att vi andra som bor i samma hus som han är värdelsösa och gör ingenting hemma och jag blir så frustrerad...

Ne jag behövde bara säga detta :P Nå annat hade jag inte att skriva idag, så nu ska jag gå och starta en tvättmaskin, hänga lite tvätt och fixa lite grejer så sedan blire köttsoppa till middag och sedan eventuellt åka till moster min och gratta henne då vi inte hann dit förra Söndagen då hon fyllde år!

Hoppas ni har haft en bra helg och hoppas ni får en fortsatt bra fortsättning på denna Söndag! :)

Fredag!.........

Japp då var det Fredag, har längtat som tusan efter detta Fredag men nu är jag nästan förbannat att den är här för vad fanken har jag hunnit göra förutom att jobba, ne ingenting... Det är så jäkla jobbigt att jobba på Ersboda när man inte har något körkort för att hela dagen går åt fast man bara jobbar några timmar... Men men jag är ju då iallafall glad att jag har ett extrajobb så!!

Ne idag har jag jobbat och sedan har vi ätit pankakor med svampstuvning eller vad det heter, Alltså typ Kreps :P
Efter maten såg vi på Idol och sedan drog pojken min till kompisarna så här sitter jag framför datorn, funderar på att gå och lägga mig men orkar inte resa på mig för jag är så jäkla trött och lägger jag mig måste jag tvätta bort mitt 14 timmars gamla smink och tvätta ur håret då hårsprejen annars kliar så jäkulst :/ Och mest troligt kommer det bara finnas kallvatten i kranen då svärfar hedde på Elementpumpen (värmen i elementen) så då försvinner allt varmvatten, Detta är det dryga med att bo i ett hus med eldning till uppvärming!! Hade jag bott i en lägenhet nu så skulle jag ställa mig i duchen och he på varmvattnet och stå där rikigt länge, fryser som tusan då vi typ har ca 18 grader inne :S

Slutar detta tråkiga inlägg med lite bilder på kissarna!! Bild på pappas grav får vänta tills imorgon då pojkvännens mobil inte är i närheten nu heller :P
På första bilden är min älskade hund Lina också med på ;P




Jag blev förvånad att två katter kan vara så ofantligt gulliga när dom sover, bror och syster ligger bredvid varandra och Gustav håller om Kajsa så himla sött (hittade dem på vår soffa såhär en kväll) :)




Jag förstår inte hur ni kan älska att ligga i denna väska, det är ju bara en massa illa lukande träningskläder :P



Denna älskade låda, du tror att du ryms där i men det gör du faktiskt inte ;P


He fick gölja med en bild på mammas Tiger också ;)

Saknar er och speciellt dig Anton som man tyvärr inte kan träffa hur och när som helst!
Synd din pappa alltid skall sätta sig på tvären jämt!!! Älskar er två + 3:e lillebrorn min <3

Lillebror fick testa köra lite grävmaskin vilket han tyckte var super kul :)

Sovgott!

Äntligen!

Äntligen tog jag mig i kragen och gick ut och gick, jag har tänkt så länge nu att jag ska gå ut och gå och det kändes i kroppen att man inte varit ut och gått nu på ett tag förutom någon kortsväng. Så det är riktigt skönt när man väl kommer sig ut och går!

Idag har jag mest bara suttit med bil Teorin och försökt nöta in lite grann i min slöa hjärna :P
Jag är så fruktansvärt less på Teorin men jag tycker körningen är rolig och det är ju bra för när jag väl tagit detta körkort så lär jag ju vara fyllechafför resten av mitt liv ;P Inte för att jag igentlligen har något emot det sålänge man får dricka någon gång. Sedan har jag även hunnit tvätta en maskin med kläder som verkligen behövdes, vi har en förliten brunn i marken så när det regnar hinner inte marken ta bort allt vatten från brunnen när man tvättar så då kan det bli äkliga baksug typ så det är inte så nice.

Nu hör jag att pojkvännen kört in på gården och stänger nu garageportarna så då äre dags för mig att skynda mig med att stänga av datorn och hänga tvätten så vi sedan kan lägga oss och sova, imorgon blire äntligen jobb i ca 5-6 timmar men blir borta från 9-19 då det går så dåligt med bussar. Hade tänkt lägga in bilder på katterna och på pappas grav som jag tog i måndags men det får bli någon annan dag, detta blev ett långt inlägg men jag ska sluta nu, så sov gott, hejdå!! :)

Sedan sist!

Sedan sist jag skrev har det hänt mycket ;P Jag har gått ut skolan, sommarjobbat på Kappahl och nu söker jag ett fast jobb. Vi bor tyvärr kvar hos svärföräldrarna, och jag längtar tills jag fått ett fast jobb så vi kan flytta hemifrån till vår egen lya :) Men tills dess får jag nöja mig med att endå ha ett hyfsat bra boende under tak :P

Jag hade tur och fick träffa min lillebror som bor i Dalarna i 1 vecka, igentligen skulle han vara här i 4 veckor men hans pappa vägrade köra han till Sundsvall så vi kunde hämta han där så det blev som det blev tyvärr. Men jag fick iallafall träffa en vecka och det är alltid något :)

Sedan for vi utomlands i 1 vecka + till Stockholm några dagar och det var riktigt trevligt!!
Dessutom förlovade vi oss i Cypern, blev inte så avancerat frieri men så mysigt endå :)

Här kommer lite bilder från Cypern:



Billigt med spriten då man inte tålde så mycket av värmen :P














Efterrätten som smakade en blandning av ingenting, blomma och schampo :S


Kim brände sig inte lite!! :P







Resan slutade med Allsång på Skansen :)

Sedan har vi även skaffat oss 2 kattungar som nu inte längre är kattungar :)
Har dock inga bra bilder på datorn och orkar inte he över bilder från mobilen så
lägger upp dessa nu och sedan dom andra bilderna lägger jag upp en annan dag :)



Nu ska jag förtsätta träna på Teorin för bilkörkortet som jag hoppas att jag snart lyckas ta :)

Dålig på uppdatering!

Jag har länge tänkt att jag ska uppdatera men tiden och lusten har inte funnits!

Men nu tar jag tjuren i hornen och ska försöka börja igen, vilket jag sagt tidigare också så nu är det dags upp till bevis ;P

Jag har länge funderat på om jag verkligen ska fortsätta med bloggen eller inte, men det är som på sätt och vis roligt att få skriva om sig själv, vad man tänker och tycker ;P

RSS 2.0