Nu är det nära!! =)

Förlåt, det har inte blivit skrivet här nu på ett tag!!

Och ursäkten till det är för att jag inte haft ork och tid... =/
Jag har jobbat och packat, men endå har jag knappt hunnit packat något vilket gör mig deprimerad :P

Nu äre nära tills vi får nycklarna, vi får dom nu på Torsdag (1 mars) och vi har inte hunnit packa speciellt mycket eftersom jag inte haft någon ork!! Jag har nu gått och väntat i månader på att äntligen få börja packa och sedan flytta att jag nu inte ens längtar längre =/ Jag har alltså längtat så fruktansvärt mycket att jag nu mått dåligt under nog ett halvår!! Och nu känns det bara jobbigt att flytta eftersom all min energi tagit slut då jag längtat så länge =/ Det är fan illa...

Men iallafall har jag tagit fram några kartonger från förrådet och förhoppningsvis ska alla fram imorgon och ska även packa några kartonger imorgon. Än så länge har jag bara packat finglasen och sängkläder...


Ne nu ska jag ut och gå en snabbis, medans sambon är med en kompis påväg till Hörnefors för att lämna en dämpare till skotern som skall lagas. =)

Här kommer samma bilder på lägenheten som jag visat tidigare!:

I mitten, 3e våningen bor vi snart på =)



Trodde inte jag skulle få panik, men nu är den här!!

Oj, snart kommer paniken!! När vi får nycklarna så vill jag helst flytta allt samma dag men det kommer ju inte gå och det har varit en panik känsla tidigare! Men nu äre även att vi snart får nycklarna :O och jag har MYCKE kvar att packa, och måste ta fram alla mina grejer från förrådet!!

På torsdag är det exakt 2 veckor kvar så måste börja packa mycke idag :P som sovrumslampan, lite hyllor m.m. Men först frukost :)


Snart så!! :D

Idag är det EXAKT 3 veckor kvar tills vi får hämta ut nycklarna!! :D Börjar kännas verkligt nu, fick en räkning på första hemförsäkringen för denna kommande lägenheten. Inte roligt med räkningar men för denna gång vare faktiskt lycka som kom med posten :D

Sa till sambon ba; Wii vi har fått räkningen för hemförsäkringen :D

Kim ba; Hmm... Det var väl inge roligt... :O

Jag ba; Ne iför sig inte... Det är ju typ för ett år och är på 700 kr men endå :D

Och jag måste ju snart göra adressändring :D


Ne nu måste jag sova. Typiskt att man ska vara så jäkla dum att man börjar läsa en blogg just när man ligger i sängen och ska sova :P Har inte haft tid att läsa bloggar nu, så jag har hamnat efter så det tog typ 1 timme att läsa igenom det jag missat på en blogg.. Visserligen läser jag inte så snabbt då jag har dyskexi men endå, att jag hamnat så mycket efter och det är ju ett måste att läsa hennes blogg för jag tycker det är roligt och hon skriver på ett intressant oh lockande sätt :)

Men nu ska jag skynda mig att somna innan jag läser nästa blogg på min lista :P

Saknar dig prinsessan! <3


Vila i frid älskade ängeln min!! <3

            image description
Saknar dig min älskade pärla/ängel & skäl. Du har alltid funnits sär när jag behövt dig som en tröst, någon att krama som bara finns där och stöttar en genom att pussa på en :) men du kommer alltid finnas i mitt hjärta och tankar! Och nu får du bo uppe hos pappa och storebror min bland molnen, pappa som älskat dig sedan första gången han träffa dig. Han sa alltid att vi inte skulle skaffa något krävande djur som då måste ut och kissa hela tiden och absolut ingen katt, men att du fick komma och hälsa på ofta (du var ju trotts allt mammas hund också). Pappa gick långa promenader med dig och du verkligen älskade det. Pappa sa ofta att det var så roligt att se hur glad du blev av att få gå ut och gå. Du sprang jätte långt bort och sedan stanna du och vänta på pappa som då inte gick så fort och sedan kunde du rejsa ännu längre bort och så vänta!! Och alla lyxmiddagar du fick :) du fick kött o korv och allt möjligt gott, men framförallt smälte han smör och hällde över ditt torrfoder. Du tyckte det var så himla gott :)

Du slipper du ha ont i munnen och tappa en massa tänder och slippa alla kalla promenader :) Vila i frid min ängel, har en stor sorg och saknad efter sig, känns så konstigt och jobbigt att se dina kläder och halsband/koppel och veta att man aldrig kommer se sig på annat än foton! Vi syns en vacker dag dock om typ 70 år, men du kommer vara lika vacker då som nu :) älskar dig min prinsessa! <3
 

image descriptionimage descriptionimage description
Bilder tagna samma dag som hon avlivades!


John Blund du har missat oss!

Ja man kan ju undra om John Blund har missat att strö grus i våra ögon. För här ligger vi nu 4 st i vår säng, det är jag, hunden Lina och Katterna Kajsa och Gustav!! Jag har hållit på att skriva Personliga Brev för att kanske kunna söka jobb imorgon, hunden är super kåt då hon är i löpen. En katt är super busig och den andra kurrar som tusan men han vill inte kela eller ligga nära någon. känns som någon cirkus =P men nu ska jag lägga mig ner och försöka sova och inte tänka allt för mycket på sambon gör då kommer jag aldrig kunna sova :/ saknar han så enormt mycket!! Sovgott på er =)


1 mån kvar =)

Nu äre exakt 1 mån kvar tills vi får hämta ut våra nycklar till lägenheten =D Att jag längtar behöver jag ju inte säga då ni redan nog förstått det =P Min älskade sambo åkte nyss till fjällen och oj så jobbigt det var att säga hejdå!! Även fast han kommer tillbaka så var det sjukt jobbigt =/ Så nu får jag klara mig utan han till på Söndag.. Men nu ska jag fortsätta se Sofias änglar på kanal 5 play, avsnittet som var i måndags ser jag på nu och det är så jäkla sorgligt =( Hejsvejs!!

RSS 2.0