Ont i magen!

Jag tycker verkligen inte om att ha ont i magen :(
Varje gång jag har/får ont i magen utan att jag vet varför så blir jag orolig och
tänker på pappa extra mycket :/
Eftersom han dog av brusten blindtarm för ca 2,5 år sedan.

Men tror ju kanske inte att det är något allvarligt,
fick mens verk i morse som jag alltid brukar få med mensen (brukar bli liggandes i sängen 1-2 dagar).
Men hade prov idag så blev tvungen att fara till skolan, och utan att ha hunnit äta frukost.
Väl i skolan börja jag få jätte ont och åt därmed en värktablett utan att tänka mig för att jag måste äta någon mat i samband med denna medicin för att annars få ont i magen. Så nu har jag haft jätte ont i magen hela dagen, vilket varit jätte jobbigt för det känns som magsäcken knutit en knut av sig själv (eller hur man nu ska förklara det). Det känns precis som jag är super hungrig och typ snart ska spy :S Men jag har både ätit lunch, varmkorv på stan och middag så jag är definitivt inte hungrig. Men ska ut med hundarna nu (nattpromenaden) och sedan krypa isäng :) Och på Måndag kommer sötisen hem :D ÄNTLLIGEN!!!


Saknar dig SUPER MYCKET älsklingen mig! <3


Ett snabbt inlägg

Tänkte snabbt skriva ett litet inlägg om helgen! Men jag måste skynda mig eftersom min klasskompis väntar på mig för att vi ska äta lunch och sedan dra in till stan för att gå på biblioteket.

På Fredagen drog jag och sambon på en fest hos en kompis eftersom min klasskompis hade 20 års fest och sedan både lördag och söndagen gick åt till och kolla på soffor så nu har vi beställt en soffa, soffbord, tv-bänk och en lampa :) Tavlorna på bilden samt några andra tavlor funderar vi på att köpa och sätta ljusslingor bakom också.


Så det blev ett snabbt inlägg, men vi har brottom så hejdå!

RSS 2.0