Motgångar på motgångar, oturen försvinner aldrig!

Motgångarna tar tyvärr aldrig slut. Har man börjat få ett liv i otur så kommer det att fortsätta med otur resten av livet. Det är vad jag nu märkt.

Mitt liv har hela tiden fått motgångar och efter motgångarna kommer det IBLAND tur men direkt efter att man varit lite lycklig med tur så kommer det något ännu mer hemskt.

Ni vet ju nog att min pappa dött, bara några månader innan det så dog min fasters kille (de var inte gifta men de har varit tillsammans hela mitt liv så i mina ögon är de gifta). Efter det så flyttade jag till lägenheten och började må lite bättre, min kanin dog. Flyttar till min pojkvänns familj vilket känns ganska bra men då har jag ju otur med att jag haft så jävla mycket saker jag samlat på mig. Och idag trodde jag att jag skulle få vara lite glad över att vi nu tömt hela lägenheten men ne då 2 timmar senare så höll pojkvännens mormor på att dö, om hon skulle dö så skulle det faktiskt bli jätte tomt när deras släkt är samlade, för hon var så speciell. Hon är rolig, gullig, charmig m.m. går inte sätta ord på allt. Men det är nu bara att hoppas på att vi får lite tur så att hon överlever.

Jag har nu tagit upp lite av tur och oturen. Men finns en jävla massa annat.

Hatar när någon är påväg eller har dött, man känner sig så jävla tom inom sig. Man vet inte vad man ska göra, ta sig till eller nått. Och dessa jävla begravningar... Jag brukar aldrig komma ihåg något från dem, och allt brukar vara så dystert och tråkigt, så hemskt, jag brukar se suddigt och efteråt se allt som suddigt.
Men snälla GUD låt det inte bli en begravning till, jag ber dig, snälla snälla inte en begravning till...
Vi orkar inte med det.

Jag kommer ju aldrig mer typ vilja ha nå tur för där efter kommer det alltid otur.
Ne nu kanske jag kan försöka sova, har praktik imorgon igen så får inte försova mig och sedan efter praktiken ska jag försöka skynda mig och städa ur lägenheten de jag hinner för att sedan fara hem till mamma.

NE gud vad jag babblar på, men det blir ofta så för mig när något hemskt hänt och det är precis som att jag bara skriver, tänker inget utan bara skriver så det kan hända att det förekommer konstiga meningar eller felstavade ord. Men nu måste jag gå och försöka sova, håll tumarna för lilla Elsa (pojkvännens mormor), håll tummarna för att hon ska vakna upp igen och bli frisk och bra. Hon hade suttit och sett på tv och sedan hade det kommit några konstiga ljud från henne och sedan var hon näst intill död, när ambulansen kom så hade hennes hjärta stannat men de lyckades få tillbaka pulsen, men man ska ju aldrig vara säker på att det blir bra när hon får tillbaka pulsen, och eftersom hon knappt kan äta för att hon får ont i magen så är hennes kropp jätte svag och svaga människor brukar typ ha svårare att kunna vakna upp igen. Men som sagt, snälla håll tummarna med mig.


(Bilen är tagen från blocket)


Sov gott!

PS. Kim älskling förlåt för att jag varit på så dåligt humör hela dagen, jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Senaste nytt!

Gud vad lat jag är :P jag är en sådan periodbloggare, det kommer perioder som jag bloggar jätte mycket och därimellan bloggar jag typ aldrig nästan :P Men nu tänkte jag iallafall att jag skulle blogga ett inlägg med senaste nytt innan jag ska ta med mig svärmors hund och gå ut och gå.

Sedan sist jag bloggade har det hänt endel :P
Jag har praktiserat förfullt, jag har snart tömt min lägenhet vilket känns jävligt skönt men det är fortfarande endel kvar. Och i fredags om jag inte minns fel så var jag och Kim och köpte biljetterna till balen och festen på kvällen då vi tagit studenten så nu är jag påjakt efter världens finaste men inte allt för dyra balklänning samt nå kläder till mannen min =p men vi kommer nog hitta något att ha på oss =) och jag ska kolla med min kusin om de har kvar hans pappas fin bil för då kanske vi får åka med den på balen om vi har tur, HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! (Håll tummarna för mig tack)
Sedan har jag och Kim köpt en ny resårmadrass till han så nu har vi en dubbelsäng på 180 cm och en hel bäddmadrass så vi kan ta hur stor plats som helst i sängen =P men den är skönt eftersom Kim brer ut sig så mycket när han sover, förr sov vi i en 120 cm säng och jag fick ju ligga in i väggen och det var inge skönt, trångt.
Nu kommer jag inte på nåmer att skriva om, jag som hade tänkt skriva om värsta mycket :P

Eller jo föresten så vet jag inte om jag berättat, jag tog hål i naveln för typ säkert en månad sedan nu :P Riktigt nöjd förutom att Kim tycker att det är äkligt, att man har något igenom huden och han tycker det borde göra ont hela tiden :P
Och en annan sak jag tänkt skriva om var att Killens mamma hyr ut stallplatser åt 3 tjejer men den ena tjejen har nu tagit bort sin häst =( Endå tråkigt, han som var så busig, fin och endå snäll fast han typ alltid ville äta upp en om man klappa han.
                                 


Bilderna på mitt blonda hår kommer sedan någon gång eftersom kameran inte har nå batteri och jag har lämnat in min mobil på lagning!

Var ju igår föresten och kollade ögontrycket, måste ju typ göra det var 3 månad hela mitt lev nu. Jag vet inte vad det beror på att man får för högt ögontryck men det är tydligen något ärftligt, men ovanligt vid min unga ålder. Fick ta gula droppar och kolla in i någon grej

Ne nu ska solbrillorna och bjukisbyxorna på, ska gå ut och gå nu för att få bort några kilon från min kropp och för att hinna hem tills alla tv program börjar :P Imorgon är jag ju ledig från praktiken endå skönt =) Ska till stan för att fixa glasögonen, de är för starka nu och sedan ska jag kolla på balklänningar =) Hejdå


Ps. Tack älskade Kim för att du följer med på balen om du bara visste hur glad jag är av att få gå med dig på balen :) Älskar dig av hela mitt hjärta ♥


Sov gott, natti natti!

Nu luktar det nybakta bullar :) Kim har varit duktig och bakat bullar som han fryst ner för att bjuda gästerna den 24 april då han fyller 19 :)
Och föresten en nyhet ska ni få höra också innan jag går och lägger mig för att kunna ta mig upp till praktiken imorgon!

Jag har ju blonderat håret, men det blev lite gulaktikt men jag ska blondera mig igen om typ en vecka eller något för att få det mer vitt :) Men lägger in bilder på mitt blonda hår imorgon :)

Ska lägga mig nu, klockan är mycket :P Börjar praktiken imorgon klockan 9.00!
Hoppas det går bra men det tror jag nog, det brukar då göra det på tidigare praktikplatser :)

Natti natti!


Påsklovetets slut!

Nu är det bara några timmar kvar tills mitt sista påsklov är slut. Och imorgon börjar praktiken på Coop Konsum i Vännäsby. Ska faktiskt bli kul och jag ser fram emot morgondagen. Dock är det ju alltid närvöst första dagen på praktiken sedan resten av tiden brukar gå bara fin fint :)
Jag börjar klockan 9 och Kim är ledig så får se om jag lyckas övertala honom om att skjutsa mig eller om jag måste cykla :P Men det tar ju som tur bara ca 20-30 min att cykla men det är ju alltid enkast att få skjuts ;)

Vad har jag gjort på mitt påsklov? Hmm, ja du... :P

Under mitt påsklov har jag varit hos min faster (i tisdags) och bakat beskriver som snart är slut :]
I Fredags åkte jag och Kim till stan för att köpa en resårbotten till Kim så vi kunde ta hit min pappas gamla sängram så vi äntligen kan sova bredvid varandra, eftersom vi nu sover i olika sängar som står bredvid varandra dock har min säng inte några fötter så den ligger på golvet medans Kims resårbotten/säng står på ben och är därför en bit upp. Men hans nya madrass kommer till veckan så då får vi fixa med sängen :)
Och resten av alla dagar denna vecka har jag varit i min lägenhet och sorterat bland alla mina banankartonger som innehåller allt mellan himmel och jord :P Nemen när vi tömde pappas hus så orkade jag inte sortera varedna papper så jag la ner allt som såg intressant ut i kartonger och tog med mig de till lägenheten och de har nu stått i mitt föråd i ungeför 1 år. Men nu har jag sorterat bort allt jag inte vill ha kvar och det blev två släpvagnar vi fick köra iväg :) (kartonger låg endast på botten av släpvagnen så det var inte en överfull släpvagn).
Har även hunnit vara en snabbis till mamma, Kims mormor och Kims Mormor, morfar och Kims näst minsta kusin kom även igår hit och hälsade på :)

Och här kommer en hel del bilder från besöket av Agnes som Kims kusin heter!:

 
Här klappar vi Mabell, och äpplet vi hade med oss till henne och Tay försvann fort :P

Här klappar vi kalle lite men han vill mest äta upp oss, och även han var äpplhungring ;)
 

    
 
Fotomodellen Rockey ;) Han liknar verkligen en fotomodell, direkt man börjar ta kort på han så posar han värsta länge :)

Fotomodellen Lina ;)

En liten Elin påväg in från stallet efter en liten titt och klapp på hästarna med Agnes! :)

 Kim är så duktig och gjorde i sommras denna brevlåde stuga :)
Och igår kom hans granne och fråga om Kim kunde göra en till fast större som anslagstavla till byn :)
Han är duktig på så mycket, han tog ju dessa fina bilder igår!:

  
  

Dagens äventyr =)

Idag har jag då varit till stan och köpt ett fotoalbum och varit till min faster och bakat beskvier, blev skit gott. Men ska sova nu. Sovgott! Pojkvännen är trött så bäst jag skyndar mig isäng. Skriver imorgon. Natti natti

Vad duktig man varit!

Idag har jag varit i lägenheten i lägenheten min och sorterat bland kartongerna.
När vi tömde pappas hus så orkade jag inte sortera i varenda papper så jag slängde ner demesta i kartonger som jag nu har börjat rensa bland och det blev typ 8-9 kartonger som jag och Kim/pojkvännen rensade idag och igår rensade typ 3 kartonger och undrar hur många det blir imorgon :P För det finns en massa kartongen ;P
För vi har ju påsklov nu så på söndag nästa vecka har jag bestämt att min lägenhet iprinsip ska vara tom för att för de som inte vet så ska jag flytta hem till Kim (vi har fått flytta upp hans rum till övervåningen så vi har ett eget vardagsrum och stort sovrum på övervåningen) och jag måste vara ute ur min lägenhet den sista april men vill helst vara ute i mitten av april för att kanske ha möjlighet att fåtillbaka lite grann av hyran.
Ne nu kom Kim tillbaka, han har varit och sladdat vägen.
Han är så gullig då tycker han att jag har gått upp mycket i vikt men endå kommer han upp till mig med en skål med ostkrokar och chips :P Men nu ska jag gå och vara lite social mot han :) Men vi hörs! Ska sova sen så skriver inte nåmer ikväll!


Sov gott!

Ne nu ska jag sova, älsklingen ligger redan i sängen och kollar lite på tv bara för att jag inte lägger mig så bäst jag lägger mig nu. Satt nyss och gjorde denna bild (fick ett förslag från en blogg att jag skulle ladda ner de programmet så jag gjorde det och det var rätt enkelt program, och just nu har jag inget program att fixa till mina bilder i så det blev ju perfekt) programmet hette: ladda ner PhotoScape.

Visst är han söt på bilden ;) hans kompis tog tydligen denna bild på han när de var i fjällen på sportlovet tror jag det var :P
Men ska sova nu, sov gott :)

Hatar.

Hatar när det händer något otäckt.
Gunnar/Kims pappa kom till trappan och berättade att Sofia/Kims mamma fått jätte ont i huvudet precis som hon fick natten då hon hade opererats. Men då var det tydligen igen fara hon hade fått fara och röntga huvudet och det visade att det inte var en ny propp som hon precis röntgat bort men eftersom det nu hänt igen så kan det ju vara något alvarligare. Undra varför det händer. Första gången hade hon böjt sig ner för att ta upp något ur väskan och nu hände det när hon var ute på gården för att hundarna skulle kissa.
Börjar vara orolig. :(

Jag skulle aldrig klara av ett till dödsfall :S
(1 kompis, 1 pappa, 1 mosters man dött inom 4 år) :S

När man som minst anar det och när man har som minst tid!

Min pojkvänn Kim ringde sin chef på hans extra jobb och fråga om han fick låna ena traktorn för att ploga på vägen hem till Kim för att det var så slaskit och det gick nästan knappt att köra med bilen. Så Kim körde iväg hem till sin chef och hämtade traktorn och sedan efter ett tag kom han hit hem och började ploga på gården lite innan han skulle köra och ploga tillbaka vägen hem till chefen igen och innan han for och ploga på tillbaka vägen så fråga Kim om jag ville åka med i traktorn och jag vet ju hur mycket Kim älskar att få visa upp sina kunskaper för mig och han vet att jag är lite halv rädd att åka traktor för att ibland känns det som att man tippar. Men iallafall då tog jag på mig skoterskorna och en vit jacka (jag bara slet åt mig det första bästa) och sedan gick jag ut och hoppa in i bamse traktorn och så börja vi åka och bloga. Och jag var livrädd men det är endå roligt. Och sedan när vi hade typ 4-8 meter kvar tills vi inte längre skulle ploga eller snarare skrapa vägen så gick ena sidan av bladet(ena vingen/ena delen av skopan) sönder så då blev vi tvungen att tvärstanna mitt i vägen (på en liten grusväg) för att laga den där skopan och det var tungt att försöka få ihop de där delarna för att kilen som håller delarna ihop hade lossnat, och det tog ju nästan en timme bara att försöka få ihop det där, och när man nästan fått det på plats så skulle man ju också måsta försöka få in den där kilen (ett järnrör) vilket nästan var omöjligt, men just innan jag höll på att ge upp så fick vi igenom den. Och det var ju bra det eftersom vi fått låna traktorn, men som tur så har det där hänt massvis av gånger så det var liksom inte första gången på skopan/pladet.

Men det roliga med detta är hur korkade bilförare är :P då står vi där och håller på och eftersom det far ganska många på den där vägen, men bilförarna dom stannar och väntar så jag blev tvungen att säga åt de att de blev tvungen att åka den andra vägen för att vi står mitt i vägen och det kommer att ta bra lång tid innan vi fått till skopan/bladet. Men vi lyckades tillslut, men jag känner att jag inte är ett dugg tränad. Men ska Kim jobba med traktorer och lastbilar resten av hans liv så kommer han ju ha slitit ut sig senast vid 50 års åldern :S För han är ju inte rädd att slita i tunga saker, och bara det där bladet vänge ju mycket :S

Hörs sen!


Gud vad duktig man varit idag!

Idag har jag sorterat 3 kartonger med papper och grejer :)
Tycker jag varit riktigt duktig, och igår kväll städa och dummsugade jag hela övervåningen här hos Kim :P

Ne hade inte så mycket att säga just nu så ska väl gå ner och kolla hur det går med maten.


PS. Vilket JÄKLA skit väder :S Gick ju till lägenheten och fick nästan dra cykeln efter mig. Jag trodde att det skulle gå att cykla men det var bara till att gå.

Varför?

Varför ska allt hända på en gång?

Kims mamma opererades för några dagar sedan och hade kunnat
dö om vi hade otur och operationen skulle gå dåligt.

Min mamma la in sig igen på psyketigen.

Jag fick påsklov idag och min förkylning börjar nu försvinna.
Har legat super förkylt nu i flera dagar. :S

Gud så skönt!!!

Gud vad glad jag är av att förkylningen håller på att försvinna, det blir så mycket enklare att göra saker, man blir inte slut direkt man gör något(man har helt enkelt ork att göra något). Har ju varit förkyld nu sedan i måndags och har varit så förkyld att jag inte orkat vara i skolan så har legat i soffan här hemma hos min och pojkvännens egna övervåning :P Det typ enda jag gjort på dagarna är att sitta vid datorn, kolla på mitt favoritprogram ``Days of our lives/Våra bästa år``, matat hästarna :P

Men det ska bli skönt att bli helt frisk :)

Ska göra klart designen nu på min blogg och sedan ska jag börja damsuga här uppe tills Kim kommer hem från skolan :)

Välkommen!

Hej och Välkommen till min nya blogg. Jag blev så less på min gammla och ville skaffa en ny, men har fortfarande kvar min gammla så ni vet, jag håller just nu på med designen på denna blogg så den kommer inom kort så ni får ha lite tålamod!

Ha det bra, hejdå Puss!!

RSS 2.0