Slut på det roliga!!

Då bar ledigheten slut, eller ska då inte klaga jobbar tisdag-torsdag 14-19 :D Och sedan är jag ledig 4 dagar om jag inte minns helt fel :) Helgen har bestämt av fest med fina kompisar hemma hos oss, middag med grannarna på Pims (Thairestaurang) och vi har även firat sambons systers pojkvänn!! Idag var jag, Sandra och Sussie till hennes mamma och där myste vi ute framför solen!! Satan vad husköps sugen man blir dagar som dessa!!

Tänk er att kunna gå ut och sätta sig på verandan utav att bara måsta gå ut på balkongen och ha en stor väg nedanför balkongen :P Har visserligen en fin utsikt mot berget men att bo i lägenhet och hus är verkligen inte samma sak!!

Nemen detta har varit en toppen dag med trevligt sällskap och kunde ju inte sluta på ett bättre sätt, god middag med sambon och folkmusik med kladdkaka :D Sov gott på er


Söndag kväll!!

Idag har det varit en seg söndag!! Jag har stundvis mått jätte dåligt och därimellan mått halv dåligt samtidigt som jag varit lite dålig i magen, haft ont i både mage och framförallt ryggen!!

Jag har försökt men framförallt velat göra så mycket men inte kunnat för att då känns det som att jag skall spy direkt!!

Men som tur så har man så himla fina grannar ;) Kim och Sebbe (grannen) for ut och körde skoter och då passade jag på att i lugn och ro få rensa lite bilder på min extrahårdisk och sedan när sambon kom hem så for vi och åt Thai mat tillsammans med grannarna och sedan hem! Killarna for på gymmet medans jag rensade klart min ena extrahårdisk!! Och sedan gick jag över till grannen och såg lite tv medans jag försökte klura ut en ny header... Så får se om jag snart lyckas komma på något!!

Imorgon hoppas jag att illamåendet är borta så att jag hinner fixa en del saker här hemma innan jag börjar jobba på Tisdag!!

Bilderna är på en läcker dekor till bilen som jag och Sussie (grannen) såg i stan för några dagar sedan!! Jag skulle också vilja ha ögonfransar på killens bil ;)


Detta borde försvinna för all framtid :P

Då var lingonveckan här igen!! Detta borde försvinna för gott, vad har det igentligen för nytta.. Det kostar en massa pengar och i mitt fall så blir jag oftast sängliggandes första dagen,men hittade en medicin som hjälper riktigt bra om man hinner känna mens-värken i tid!! Och det är Naproxen Mylan som är recept fritt och tar man den i tid så försvinner mag och ryggvärken typ efter ca 20-30 min :D Vilken befrielse det blev för mig!! Jag som legat i sängen och haft så sjukt ont i både rygg och mage i ca 1-2 dagar... Men nu ikväll har vi varit och firat min sambos systers- pojkvän!! Så då hann jag tyvärr inte ta medicinen i tid, men förhoppningsvis försvinner den lite iallafall!! Och något som också är guld värt är en bra riskudde, jag har en dom man med hjälp utav kardborre sätter runt magen eller dör man nu vill ha den!! Det enda negativa är att den endast värmer på ena sidan (mage eller rygg).


Hemma igen!!

Då är man hemma igen efter 3 veckors semester eller snarare i Tisdags kväll!! Men mobilbloggen ville inre publicera något inlägg då!! Och nu återstår det 4 dagars ledighet innan man börjar jobbA igen ;P

Flygresan gick jätte bra men kan skriva mer om det någon dag :)

Köpte med mig en ny familjemedlem från Arlanda 😃 En ny unik uggla, har bara sett den på Arlanda :)

Och det var helt underbart att komma hem till lägenheten för det luktade precis som när vi flyttade in i lägenheten för första gången, vilket gjorde att jag fick tillbaka kärleken till denna lägenheten :D

Jag älskar planlösningen på den, förutom att den skulle ha fått vara större!! Och fler rum!!


Gårdagens shopping!

- Fyndade 2 par skor för ca 1500 bt= 370 kr 😃

- Ett par ur söta barnskor 500 bt= 116 kr (blev bara tvungen att köpa dom till framtiden då dom är så ursöta :D

- 2 börsar för ca 140 kr

- En tjocktröja ca 88 kr

- Ett armband (köpt för 2 veckor sedan)


Kass uppdatering

Sorry för den dåliga uppdateringen, har mest instagramat då det går fortast! Ni kan följa mig på instagram; soderlind_ heter jag där :)

Iallafall så är vi Caron (Thailand) fortfarande :) Det återstår 8 dagar till + 1dags hemresa!!

Vad har vi gjort här i Caron, ja vi har ätit gott, gått ut på några Puber, legat mycket vid havet och lite vid poolen på hotellet, gått på mattmarknaden, som jag inte tyckte var så speciell!! Hittade bara några småsaker jag ville ha men höll mina shopping fingrar i schack och köpte inget!! Utan det blev sambon som köpte 1 keps och ett skydd till hans IPad ! Lägger upp bild någon dag, den är inlåst i kassaskåpet nu så orkar inte ta fram den :P Men det blir nog en sväng till nattmarknaden för att hitta några presenter :) Och jag vill även köpa nå kuddfodral + bordsduk som jag såg i Crabi som också borde finnas här då Crabis marknad var MYCKET mindre!!


Sedan har vi legat i Matförgiftning jag och sambon :( Vi var och åt på en svensk restaurang och maten var jätte god, jag åt till förrätt: löksoppa och varmrätt: Plankstek medans sambon åt thailändsk!! Och vi delade på maten och åt av varandra, så därför vet vi inte riktigt vad utav detta som gjorde oss dåliga!! Men troligen löksoppan eftersom det bara var jag och sambon dom åt den, för både den thailändska och plankstekeb vare fler i vårat sällskap som hade beställt och dom blev då inte dålig!! Så vi har nu varit dåliga i 2 dagar men det var dom första 26 timmarna som var riktigt jobbiga!! Först låg jag och sov på golvet på toaletten då jag inte skulle hinns till toaletten om jag sov i sängen!! Men det är ganska jobbigt nu också, både jag och sambon får magknip stup i kvarten och det gör så fruktansvärt ont och om jag anstränger mig= simmar, duschar, går långt m.m så börjar jag må fruktansvärt dåligt och sedan är man typ jämt orkeslös och hungrig men man har inte aptiten till att vilja äta och man blir mätt och mår illa direkt man ätit lite gran!!

Igår åt vi pizza och varken jag eller sambon orkade en halv pizza verkligen inte likt oss!! Ska sova nu!! Klockan är ca 00.17 här i Thailand och den är ca 18.17 i Sverige :D


Internet lös!!

När vi bokade våran resa så stod det gratis WiFi på hotellen!! Jippi tänkte jag, då kan jag försöka blogga ofta och instagramà mycket!! Men hur blev det med det... 
 
Det började med att jag glömmer eller snarare Kim glömmer min mobil i handsfacket på flyget.. Jag frågade om han hade kollat noga att det inte fanns något kvar där!! För jag tänkte att jag kan ju inte hålla koll på han hela tiden och dubbelkolla att det verkligen är tomt för då lär han Inte sig att ta ansvar och flörta grejer själv!!
 
Men den blev kvar och som tur så fanns den kvar när jag ringde till Fritidsresor som i sin tur ringde flygplatsen!! Men en vecka fick jag vänta tills jag fick tillbaka den! Snacka om att man kände sig naken under denna vecka... Bara som den lilla grejen att kunna använda miniräknaren till att räkna om Bahten (Thailändska valutan)!!
 
Första veckan på semestern så var vi i Crabi och nu är vi i Caron och ska vara här i 2 veckor :)
 
I Crabi bodde vi på ett hotell som jag tycker var sisodär!! Det var fint i helhet men det var lite halvtrasigt här och där och inte riktigt rent över allt!! Men det värsta var faktisk att Internet knappt fungerade!! För vissa utav våra kompisar fungerade det bara på balkongen för dom andra fungerade det inne på rummet men för oss inte alls!! Eller det fungerade oftast vid lobbyn, men det är nye direkt så att man vill gå dit hela tiden för att använda internet!!
 
Annars vare jätte mysigt i Crabi, vi for ut på några båtresor och åt oftast god middag på olika restauranger varje kväll och oftast till lunch också :)
 
Nu bor vi på ett jätte fint hotell i deluxrummet :) Vet dock inte riktigt om det är så varsinnigt mycke lyxigare än dom andra rummen, visst det är lite finare och toaletten är lite större och det ingår några drinkar och lite snacks!! Men det har vi då inte testat än :P 
 
Stora besvikelsen här är som på andra hotellet. Internet funkar bara på en enhet åt gången!! Men fungerar inte alltid om man byter enhet!! 
 
Och gymmet verkligen inte fräscht!! Jag som hade trott attde skulle vara fräscht så att man har viljan att vilja gå upp dit typ en timme per dag och gå på gåbandet!! Eftersom jag har svårt för att motionera (typ gå längs stranden då det är så varmt!! Men får väl försöka med det när jag kommer hem!! För oftast är det så varmt hela dagen, kvällen och natten!!
 
Här kommer lite bilder som jag har på Ipaden, fler bilder kommer då jag har tid att lägga in från mobilen. Om det går vill säga!! Har försökt blogga under resan men det går inte konstigt nog att lägga ut ibland flera och ibland inga bilder alls. Skit irriterande men men...
 
Hotellet i Crabi :)
Lite säng mys
 
Nattmackor måste man ha då inte ett enda matställe har öppet klockan 2på natten!!
 Gjorde efterlängtade naglar!!
 Fest på grannens balkong :D
Snygg kille man har ;)

RSS 2.0