35 dagar kvar!!

Nu äre 35 dagar kvar!! Känns verkligen som en evighet även fast veckorna typ bara öser förbi.. Får inte riktigt ihop det, för om veckorna går fort, då borde ju man tycka att det är kort tid kvar!! Men men...

Idag har jag inte hunnit göra så mycket eftersom jag typ sov bort hela dagen :/ va så grymt trött efter veckan. Trodde dessutom att jag hade feber i morse, men det hade jag tydligen inte. Gjorde iallafall en as god middag åt mig och sambon och fick vetyget 11 av 10 från han, vilket är bra för jag är nybörjare då det gäller att laga mat! Men tack och lov finns internet där man kan hitta det mesta :) Gjorde marinerad kycklingfilé med klyftpotatis, till detta serverade jag trattkantarell sås och rivna morötter :)

Men nu måste vi sova och jag måste massera sambons rygg som vanligt :/ :P


Lite att göra!!

Hade inte lust att göra så mycket i eftermiddags!! Så jag började kolla på internet efter inspiration då jag hittade mönstret på dessa utsöta sockar/ tofflor :) Men nu är dom klara och läggs på hyllan för att vänta tills om några år då jag får barn och ser dessa så att jag kan göra ett nytt par till den lilla :)

Ne nu ska jag sova och invänta söndagen som jag igentligen inte vill ska komma för det innebär att det snart är Måndag!! Önska det kunde vara helg varje dag, Gud så mycket man skulle hinna med :) sov gott alla glada där ute :)


43 dagar kvar!

Nu är det 43 dagar kvar alltså ungefär 6 veckor kvar tills vi flyttar :) Nu ska jag vara dryg och ha en nedräkning tills vi får nycklarna :) Men nu ska jag kliva upp och äta frukost :) jobbade både Måndag och Tisdag men idag behövdes jag inte. Men skönt o vara ledig någon dag också :)


Detta skall alltid hända!! =(

Jag kommer nog aldrig få leva utan motgångar!! Det skall ständigt hända något, när man tror att; ne nu jäklar flyter allt bara på =) Ne då händer det något =S

Tog körkortet för exakt 1 vecks sedan vilket gjorde att jag blev överlycklig och tänkte= Får jag bara ett jobb nu så leker liver så underbart!! Men IKKET nu hände detta...

Pappa min dog av brusten blindtarm och nu ligger en släkting på sjukhus troligen för brusten blindtarm och kommer mest troligt opereras inatt.. Tänk om pappa också hann opereras, då hade han levt idag..


Håller tummar och tår för att det kommer gå bra för dig och att du snart är återställd igen!!

John blund skulle mer än gärna få komma nu!! =P

Då har man avnjutit en super god middag =) Vi åt Tacogratäng med Tacoships och chream freck, typ min favoriträtt!!
Skulle mer än gärna bara vilja ligga i soffan och se på tv nu och kanske till och med ta en kortis tupplur.
Men det finns det inte tid med =/ Måste skriva 10 st personliga brev till imorgon för att jag ska till coachen (via arbetsförmedlingen) imorgon och ska visa henne dom då... Men jag är sämst på att skriva personliga brev så det kommer ju bli en kul kväll =S Har suttit med det här typ nästan hela dagen och inte kommit på mycket... Men men..

Nu äre bäst jag sätter igång så jag kanske får göra något annat innan jag ska lägga mig och sova.
Hejsvejs!!


Nu jäklar är körkortet mitt!!

Hej bloggläsare om jag nu har några!! Jag går inte att se om jag har några över huvudtaget.. Men jag bloggar endå =P Det har varit ganska mycket nu ett tag, jag har hållit på med körkortet och i Måndags den 9/Jan klarade jag uppkörningen så nu äntligen har jag det ;)

Min pojkvän brukade säga att jag inte fick bli den där frun som inte har något körkort så han måste köra unga och mig överallt.. Men nu blir jag ingen körkortslös fru!! ÄNTLIGEN =D
Förarprovet och uppkörningen klarade jag på första försöker och nästan alla mina körlektioner har jag tagit på en bilskola och knappt kört något hemma med svärfar och mamma. Vilket resulterade till att körkortet kostade ganska mycket men jag tycker endå inte att det blev svin dyrt =O För det kostade endast ca 24 000 kr och det tycker jag inte var så dyrt för att knappt övningskört hemma =)

Men nu saknas ju bara en bil så att man blir fri, har ju körkort men måste likförbaskat ta bussen typ överallt =P Typ den enda gången jag kör bil är när jag ska skjutsa sambon då han nu är less på att köra bil då han kör bil dagligen till jobbet och gjort det i 1,5 år =)

Och ett jobb saknas också, extrajobbar i klädbutik och på dagis men just nu blire inte så mycket jobb tyvärr =/

I Torsdags tog jag bort julpynt, julgran och gardinger som jag nu varit riktigt less på. Julkänslan dör direkt efter jul och det är så himla tråkigt tycker jag =( Men men det är så det är!!

Här kommer lite bilder från mitt älskade sovrumsfönster bl.a. Älskar gardinerna!! Dom ser så fylliga och mysiga ut =) Lyckas dock inte riktigt fånga den känslan på bilden men..


Ganska så mörk bild men har lila tema i sovrummet!! Och har haft dom där gardinerna i 2 år tror jag men aldrig kommit på tidigare att jag kan sätta mina svarta gardiner bakom dom lila för att få dom mindre genomskinliga :)


Är dock less på dessa stora blommor nu!! Men men.. Blir till att hitta några andra blommor när vi flyttar till lägenheten!!


Sömntutan ligger självklart i sängen och sussar =P




Älskar detta fynd jag gjorde i veckan, 149 kr dock lite dyr för min plonbok men jag älskar den mer och mer ju mer jag tittar på den ;P längtar tills vi får nycklarna till vår lägenhet så jag får inreda :D

Men nu äre ju BARA 6,5 veckor kvar tills vi får nycklarna, känns som en evighet.. Men men...


RSS 2.0