Tömde kameran!

Tömde idag kameran med de bilder som fanns i den, det var dock inte så många bilder men här kommer de bilder jag hinner lägga in nu, fler kommer nog imorgon!:


Vi syskon, sista gången vi är tillsammans tills nästa gång Anton kommer upp till oss igen!

Mamma och Anton kramar hejdå!




Tim, kungen över mamma ;P


Lina, min lilla sötnos


Min superfina bukett jag fick hemkört av älskligen min =)


Jag och mina bröder =) Dessa kort togs när vi var på Megazon (eller hur det stavas) för någon månad sedan.


Tok bröderna mina! =)



Nä nu är den brända skivan med skolarbetet klart så jag ska sova! sov gott!

Måndag igen!

Då var det Måndag igen!
Helgen går så fruktansvärt fort...

I Lördags vare 50 års kalas som stod på Schemat!
8.00 började min dag med att jag gjorde klart min fasters födelsedags kort, sedan blev det en snabbduch, fort sminka sig och slänga på sig kläder och snabbt kasta ihop en väska med grejerna jag skulle ha med mig sedan 11.10 åkte jag med bussen till stan och gick runt på stan tills min faster och kusiner hämtade upp mig på stan.
Firandet började på Iksu där vi började med att vänta på att min faster skulle komma åkande på en motorcykel och sedan blev det bedmington (eller hur det nu stavas) sedan blev det bad och sedan väntade limousinen utanför Iksu =) En vit skitsnygg limmo som vi skulle åka med ner till stan till restaurangen som vi skulle äta på!
Det var första gången för typ oss alla att åka limmo så det var verkligen en speciell känsla. Och alla människor vi åkte förbi stirrade på oss :P


Mariannes ankomst!




Glada miner i limmon!


SKÅL...


Maja och Jenny mina kusiner =)



Nä nu måste jag sluta blogga för att jag har samhällskunskap nu.
När jag får tid denna vecka ska jag tömma kameran och lägga in några bilder därifrån här!
Hejdå, hoppas denna lektion går fort!

Lekt!

Då har jag suttut och lekt på lektionen webbkunskap med Photoshop, gud så roligt :P

Och vilka märkliga saker man kan skapa :P Och det ser verkligt ut också =)

Ne nu ska jag packa ihop mina saker, gå på toa och sedan åka buss till stan och kolla på lite skor och sedan hem =)

Glömde länk!

Glömde lägga in länken jag skulle lägga in,
Så här kommer den:

http://www.vk.se/Article.jsp?article=376763

Har tråkigt!

Jag har det så tråkigt idag här i skolan, i morse höll jag knappt på att kunna komma upp ur sängen, sängen var så sjukt skön i morse även fast täcket och påslakarnet börjar vara full i hundhår och grus (måste städa ikväll och byta sängkläder). Men jag kom tillslut upp, klädde mig, gick ut med hundarna och tog mina saker och cyklade till bussen. Väl i skolan hade vi typ 1 timmes lektion och sedan skulle vi tydligen till Aulan och lyssna på politiksnack och jag tänkte att så tokigt kunde det inte vara men aj så tråkigt det var =S Jag börjar vara så less på all politiksnack, jag tycker att det är jätte bra att vi har ett demokratiskt land men när det blir så mycket snack om det så blir allt bara till en salig gröt tillslut. Och inte nog med att det var tråkigt att lyssna så fick man ju skämmas för sin skola och dess dåliga uppförande.

Klicka på länken får ni läsa om vad som hände:

Sedan gick vi för att äta och lektionerna började igen klockan 13.00 och vi gick och åt 11.30 fast vi igentligen skulle äta 12.00 men det var så lite folk så vi gick endå och åt. Så nu har jag suttit här i en soffa på skolan sedan 12.000 och jag börjar sista lektionen 14.35, GUD så drygt att vänta =S När lektionen äntligen har varit ska jag dra snabbt till stan och sedan hem för att äta middag och städa och göra klart redovisningen vi har imorgon. Gud så jobbigt med redovisningen men det är ju ett måste, vi ska redovisa en intervju med Miljöpartiet och Centern.

Ne nu ska jag fortsätta läsa olika bloggar, kolla på blocket på lägenheter & hus (ska inte flytta men det är roligt att kolla vad det finns för något just nu =P Och för några veckor sedan fanns en SUPER FIN lägenhet ute).

HEJDÅ!!!


RSS 2.0