Toppen dag eller inte!

Dagen varken börja bra eller sluta bra =S

Igår låg jag hemma och var förkyld och öroninflammation samt var även stundvis yr, men i förr går på morgonen när jag skulle sätta in linserna så tappade jag vänster lins vilket innebar att jag inte hittade igen den så jag blev tvungen att be Kim köpa en ny vänsterlins till mig inne i stan för att jag skulle slippa åka buss till stan och eftersom han redan var inne i stan. Men då när jag igår tog på mig linsen så kände jag att den inte kändes som mina vanliga linser, den var mer gummiliknande. Så jag ringe optikern och kollade då visade det sig att de gett mig fel så i morse blev jag tvungen att åka med bussen ännu tidigare för att hämta linsen hos optikern vilket gjorde att jag kom 10 min sent till provet på skolan, men jag fick då komma in i klassrummet och de hade knappt börjat med provet så det var ju lugnt. Gjorde alltså idag provet för nationella från 9an, har jäkligt svårt med Engelskan, har pluggat stenhårt i hela mitt liv men det är nu jag sprägnt spärren så det är nu jag börjar lära mig.

Det var jävligt sjukt förra veckan när jag satt på bussen, då började jag nästan flytande prata engelska med mig själv, jag vet inte vart jag fick allt ifrån =P

Men iallafall, då hade jag prov i typ 45 min och sedan hade jag typ 10 min rast och då skulle jag hinna hämta ut mina stundentkläder (byxa, tröja där det står Student 2010) och det blev jäkligt tajt om tid eftersom jag stanna och prata med vänner efter vägen till informationen på skolan vilket gjorde att jag kom 5 min sent men som tur jag hade så hade de inte börjat med provet. Efter denna del av Nationellan så gick jag och några kompisar och slängde i oss mat för att sedan göra sista delen av Nationella, och även efter denna rast blev det jäkligt tajt om tid så vi kom 5 min sent denna rast också men de hade inte börjat med provet vilket var riktigt tur för denna gång var det hörförståelse och hade jag kommit sent så hade jag missat vissa delar vilket inte hade varit bra. Efter Nationella så ringde min lärare och jag åkte med han till min praktik där vi skulle ha ett möte med min handledare från praktiken och detta prat har vi alltid när praktiken nästan är slut för att se hur det har gått och så, sedan började jag praktiken och praktiserade i 3 timmar (Praktiserar på Coop Konsum i Vännäsby). Känns som det har varit en skit stressig dag så det ska bli skönt att gå och lägga mig nu, var föresten också och solade ieftermiddags med Kim =) Det var ju regnigt idag så man ska ju passa på att förbättra sin solbränna i solarium när man inte kan ligga ute och sola ;) Dock har jag aldrig tid att ligga ute och sola =(

Dålig på att uppdatera!

Gud så dålig jag är på att skriva inlägg, jag tänker ofta att jag ska skriva men sedan blir det en massa andra saker som kommer ivägen.

Idag har vi hållt på med att sätta upp sommaragen på åkern, iår blir det bara en hage eftersom det bara är 2 hästar som går här nu. Det började riktigt bra med hagen men så efter ett tag så körde traktorn fast och det blev ett jäkla liv innan vi fick upp traktorn igen, för han kördes fast bara mer och mer eftersom det är så blött på åkern. Men tillslut fick vi upp den och vi fortsatte med hagen dock försvann en av trähammarna och vi tror att ena hunden snodde den och gjorde han det kankse vi aldrig mer ser till den eftersom man vet aldrig vars han far med den, han var ju också till grannen och snodde några te påsar som låg ute.

I veckan har jag praktiserat och förra helgen tog jag och älsklingen bilen ner till övik för att gå på klädesaffären Cubus och örnmässan, efter flera timmars gående på örnmässan for vi till Kims systers svärföräldrar eftersom de hade bjudit oss på middag när de hörde att vi skulle till övik. På Cubus hittade jag 2 linnen, 1 jeans leggings, 1 jeans shorts =) Skit fina men Örnmässan var inte så speciell, har hört att den ska vara jätte stor och mycke saker på men jag tycker inte att det var så mycket, och inte så mycket intressant, Nolia är ju mycket större. Men det är endå jätte roligt att få åka iväg och göra lite andra saker än vad vi i vanliga fall brukar göra på helgerna (sitta hemma och ibland se filmer) :P Men det är i och för sig också mysigt :)


Dessa shorts vare jag köpte och sedan de andra jag köpte hittade jag inte på hemsidan, Och vi har inte hittat igen laddaren till kameran så kunde inte ta kort på de.

I förr går gick vi blodomloppet och det gick jätte bra och det är faktikst ganska kul att gå, vi räjsade fram och vi trängde oss förbi massa människor :P
Och igår drog Kim och hans syster med mig ut för att springa, så jag sprang fasiken 3 km men jag var slut sedan :P

Nä nu ska jag börja plugga eftersom nästa vecka är sista veckan på praktiken och har skit mycket skolarbeten jag måste göra tills jag kommer tillbaka till skolan. Bye!


RSS 2.0