Tillfällig design!

Har nu länge haft en ful design men aldrig orkat fixa en ny, så ikväll slängde jag ihop en design snabbt. En ny design kommer så fort jag tar mig i kragen och gör en :P Hoppas ni står ut endå :)



Gjorde igår också en snabb design åt lillebror:

Då vare söndag kväll! =)

Imorgon äre måndag och förhoppningsvis hinner älsklingen min komma hem innan jag åker till skolan, jag börjar 12.35 men måste åka med bussen 11.10.

Imorgon äre då Måndag vilket innebär skola, inflyttningsfika hos kusinen, älsklingen min kommer hem och jag får se min nya skoter. Så det kommer bli en mycket trevlig Måndag :)

Nu tänkte jag inte prata nå mer om min Måndag utan tänkte slänga in lite bilder på ``¨vårat hem`` hos svärföräldrarna :) Jag och älsklingen bor på övervåningen där vi har vårt vardagsrum och sovrum och sedan delar vi kök, toalett m.m. med älsklingens föräldrar! Och vi köpte nyligen lite nya möbler som jag inte visat bilder på än så här kommer de!:

   
Mittenbilden är julklappen från min moster!

  
Innan vi köpt soffbord, lampa, matta. Bild på en utan mina julklappar :)

   

  

  
                         Julgardinerna mina :)

 
Och en gullig filur i mitt vardagsrum!
Och lilla Rockey fick också komma med i bild (enutav våra hundar)


En trevlig lördag men lillebror Rasmus!

Då sitter man här i soffan och tokar sig med lillebror, han sitter på ena sidan av soffan och jag på andra och så har vi på skype (han har även på webcam) :P


En bild på Ramus från webcamen!

Idag kom Rasmus till mig för att umgås och sova över så imorgon (söndag) vid halv 3 tiden åker han hem igen.
Så idag har vi åkt skoter och typ suttit vid datorn hela dagen, ganska världelörst att sitta vid en dator hela dagen men sådanna dagar måste man ju också få ha :D
Nu ska vi vila magen som är proppmätt efter en god middag med potatis och pannbiff ``tror jag det heter`` och sedan ska vi väl se film, jag är sugen på att se Bee move som jag har köpt för att jag är sugen på att se den så vi får se om det blir att se den och dippa grönsaker (vilket är min favorit) :)

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll! ;D

Snart skola igen!

Då vare tisdag och imorgon börjar jag skolan igen, men då går jag ca 4 mån och sedan blir jag arbetslös :D Men ska i slutet av veckan gå runt i stan och dela ut mitt cv och får hoppas att jag får ett jobb :)

Känns så skönt att man inte har så många lektioner denna termin :)
Så här kommer mitt schema se ut:

 
Känns verkligen hur skönt som helst, men lite jobbigt kommer det bli att åka 6 mil per dag till skolan för typ en lektion per dag, men får tänka på min klasskompis som åkt 14 mil per dag för att gå i skolan nu i 4 års tid.
Men as skönt med ledighet på fredagar :)
Men nu ska jag göra klart ett skolarbete! Hejdå!

10 Jan, kom inte på något att skriva! Behöver ej läsas för dem som inte orkar eller kanske inte vill få en tår i ögat :P

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men känner att jag måste skriva något. Så detta inlägg kommer rakt från hjärtat!
Och jag förstår heller inte varför jag skriver här på bloggen, men tänkte för en gång skull skriva vad jag verkligen känner när jag tänker lite extra mycket på min älskade far!

För er som inte vet/känner mig, så dog min pappa för ca 2,5 år sedan. Jag var bara 17 år då jag fick ett samtal och upptäckte att allt inte stod rätt till. Sedan fick jag veta att de hittat min pappa död i sin säng. Vi fick veta att de misstänkte att det varit blindtarmen som spruckit eftersom han haft hemskt ont i magen i exakt 1 vecka innan han dog, så efter typ 2 veckor (har svårt att minnas exakta datum/veckor efter detta) så fick vi veta att det var blindtarmen som spruckit och att han hade med mest sanolikt överlevt om han fått komma till sjukhus så fort som möjligt.


Ibland hatar jag mitt liv, min dag kan vara jätte bra, men så plötsligt äre något som får mig att påminna mig om min älskade pappa. Det finns ingen som kan känna hur det känns förutom dom som själv har varit med om att mista en förälder i unga dagar. Det är hämskt, man vet inte riktigt vad man ska göra för att det finns inget man kan göra åt det, sådanna situationer kommer kunna komma hela livet ut. Det enda man önskar är att pappa ska komma tillbaka en vacker dag och säga hej dottern min, jag lever!

Visst pappa lever fortfarande kvar hos mig men det är inte samma sak. Man kan inte krama om han när man är ledsen, man kan inte prata med han när man har lust, man kan inte be han om saker och man kan inte berätta för han hur mycket man verkligen tycker om han och få ett svar tillbaka. Det är en hämsk tanke att verkligen tänka att han är borta för alltid, men det är ju det han är. Han finns kvar i mina minnen och i mitt hjärta men det räcker inte.

Jag önskar han var starkare än vad han var och mer förstånig att han skulle ha sökt upp sjukvård för att förhoppningsvis ha fått hjälp och då även levt idag.

Jag tyckte endå han hadde många runt omkring sig, som pratade med han och han pratade med tillbaka, men när det verkligen gälde så fanns det ingen som begrep att han behövde akut ambulans till sjukhuset. Det är så typiskt att man tar människor för givet för att helt plötsligt så kan man inte göra det och då äre försent. Det gör så ont i mig och än hur mycket jag försöker bearbeta detta så kommer jag alltid ha lika ont i själen/ hjärtat. Idag är det typ ingen som dör i brusten blindtarm men just min pappa skulle dö i just brusten blindtarm...

Just när livet ser ljust ut börjar helvetet om igen! Det är så mitt liv har sett ut och nog kommer att se ut, för varför skulle helvetet sluta dyka upp när den hållt påsåhär i hela mitt liv?... Men jag kan ikket klandra dem i min närhet för de som hänt för det är inte deras fel, det är gud som sett till så att det skulle bli såhär. Men jag kan inte säga heller att jag skulle vara lyckligare om mitt liv hade varit lyckligt jämt, för ingen människa är lycklig för att aldrig behöva gå igenom jobbiga stunder. Men jag hade gärna hoppat över alla nära som dött!

Först min brors död= Han dog av hjälrt fel då han endast var någon månad gammal (detta innan jag föddes) och hade han levt så kanske jag aldrig funnits, men så ser inte jag på saken. Utan jag har alltid velat ha en storebror/syster så jag ser/har alltid sett honom som min storebror!

Sedan går en god vän (som var nästan som min storebror, kändes då så stundvis) och han dog i en tragisk bilolycka bara 21 år gammal om jag inte minns helt fel. Det var så obegripligt, fick höra det från nå skvallrande små pojkar och blev helt chockad innan jag vågade fråga min goda väns mamma.

Sedan dör min fasters sambo pågrund av hjärtatack endast ca 55 år gammal, detta fick jag veta på skolan av min lärare eftersom fasterns sambo var vaktmästare på skolan. Vilket också kom som en chock så jag blev tvungen att ringa farmor och fråga om det verkligen stämde. Och jo det gjorde det!

Sedan var det pappa, endast 53 år gammal tror jag han var, påtok för tidig död och han lämnade två barn i sorg!

Och sedan ännu en person som jag kände som gick bort av en hjärtattack, men som dock började vara rätt gammal. Men ju fler som går bort ju jobbigare blev det. Och de första 4 i mitt liv som gick bort var innan jag ens fyllt 18 år... Vissa människor har ``tur`` och inte behöver uppleva såhär många människor som dött påtok förtidigt, så varför skulle jag behöva uppleva det? Det frågar jag mig själv ibland, men något svar får jag aldrig!

Jag ska nog gå och lägga mig nu, nu har jag skrivit de jag hade på hjärtat för att kunna somna och jag är påtok förtrött för att fortsätta vara vaken så sovgott och jag hoppas ni stackare som läst detta har haft mer ``tur`` än jag och jag hoppas ni får leva tills åldern när sitt slut. Och kom ihåg att aldrig ta en människa för givet, bättre man berättar en gång för mycket hur mycket man tycker om sina personer i närheten än att man ångrar sig när det är försent!

Älskar dig pappa, jag var hämskt dålig på att säga det till dig och det märktes på dig, men jag vet inte riktigt det blev bara så att jag aldrig sa det, jag tog dig för givet att du alltid skulle finnas där och veta att jag älskar dig. Men jag vet jag sa det påtok för sällan. men nu är du iallafall hos din son i himelen, hälsa min storebror från mig och lev i era drömmar där uppe så kommer jag den dagen jag är gammal nog för att lämna denna värld (när jag är minst 95 år) ;) Älskar dig pappa och storebror Erik! <3


Bättre sent än aldrig ;P

Jag är hemskt dålig på att uppdatera, jag tar kort och tänker lägga upp vissa av de på bloggen men sedan blir det aldrig gjort :P Jag vet inte riktigt vad man ska göra gör att komma ihåg/ha tid för det :P Men jag vill fortfarande fortsätta med bloggen för det är ju som ganska roligt att skriva och få vara lite ego ibland och skriva om sig själv :P Och fixa DeSIGNEN på bloggen är nog det roligaste :D Dock har jag aldrig riktigt haft något bra program för att kunna fixa snygg design och duktig på det är jag inte heller, men man lär sig med tiden :)

Nog om det :) Igår kom vi hem från åsele, jag åkte dit i torsdags för att besöka min älskade så jag bodde hos han i deras lägenhet och följde med han till jobbet en dag för att han tycker att det är roligare om jag följer med ;P Och det förstår jag, skotta snö i ca 6-7 timmar ensam är inte alltid så roligt :P

För att slänga in några bilder så tog jag snabbt webbcameran och tog några dåliga bilder, bättre bilder kommer någon dag i veckan förhoppningsvis :)


Vår nya soffa, soffbord, matta, lampa :) Dålig bild och mörkt men men..


I bakgrunden syns vår nya tv bänk och på bordet står min julklapp från Kims släkting :)
Och mina fula burkar med nötter syns också bakom ljuslycktan, letade runt i hela stan samt på ikea för att hitta en snygg skål som inte gjorde mig helt pank som jag kunde ha nötter i eftersom nötpåsarna är så fula och har jag skål utan lock så samlas dock hundhåren i den så detta var vad jag hittade, men det duger :P


Min söta lilla lampa jag hitade på rusta. Kunde inte låta bli att köpa den, vi har två små fönster i vardagsrummet och ett stort fönster och tyckte det blev så sött att ha en mini lampa i ett litet fönster :D Nu återstår det bara att hitta några snygga hängande lampor till de andra fönstrena eftersom de som hängt där tidigare inte passar in längre :)

Nog för detta inlägg, ska återgå till att kolla klart på filmen The break-up som går på tv och kanske se om jag hinner göra något på ett skolarbete som skall lämnas in i veckan innan Kim kommer hem ikväll (han är hos en kompis) :) Och nu har jag en otålig hund här stående vid soffan som vill gå ut på en promenad så bäst man går ut :P Hejdå!



Älskar dig Kim! <3 :)

RSS 2.0