Tisdag

Ja då är snart Tisdagen slut och jag längtar sjukt mycket till imorgon :D Det kommer bli så sjukt kul, jag och brudarna ska nämligen till Ikea och Birsta City ;) Så en heldag med 3 underbara brudar, det kan ju inte bli bättre ;) Jag ska köpa några julklappar och lite småsaker från Ikea, har ju tyvärr inte så mycket pengar att handla för eftersom vi drar till Thailand om imorgon exakt 2 mån ;) Ne nu ska jag också sova, grabbarna mina sover redan för länge sedan :) Den ena somnade i mitt knä och den andra bredvid mig :D


Onsdag! :)

Idag var det tänkt att jag skulle vara ledig :) Men det blev inte riktigt som planerat! Jag åkte till min kusin och gudson, när jag kom dit fick jag ta han och mata och gosa med han tills min kusin klätt sig för då vare dags för lilla Filip att sova, så då satt jag och kusin och prata tills det var dags för mig att åka till optikern!

Väl hos optikern fick jag nya linser som är pytte lite starkare än dom jag har så får se om dom blir bättre än mina gamla!

Sedan var det av till jobbet eftersom chefen ringde tidigare och ville att jag skulle jobba eftersom det var kaos på jobbet!! Mycke kunder och mycke varor som måste ut i butiken... Men det värsta var att det hade blivit något fel så att det har skickats ut reklamblad som igentligen skall komma nästa vecka så och vi har inte fått in alla dessa varor och dom priserna hade dessutom inte gått in i datorn så det har varit kaos...

Nu har jag 1,5 timmes jobb kvar och sedan skall jag hem och äta middag och sova! Sedan blire jobb imorgon bitti klockan 5.00 och jag som igentligen skulle vara ledig!!


Tisdag

Nu är det äntligen tisdag kväll/natt och jag är nu ledig i 2 dagar, sedan jobbar jag fredagen och ledig helgen :) Jobbade 7-16 både igår och idag och sedan har jag varit hemma och pysslat på lite! Har bland annat tömt balkongen, så nu är det bara en ljusslinga på balkongen och inget mer!
Valde att ta in utemöblerna och ställa dom uppe i förrådet eftersom dom mår bättre och rostar inte lika lätt om man tar in dom över vintern :)
Fick dock en chock när jag skulle slänga blommorna jag hade på balkongen och det var att färgen på våra älskade stenar tyvärr hade spruckit utav kylan :( Så det blir till att köpa nya till nästa sommar!!

Sedan kom grannen Sussie hit och vi satt och prata lite och njöt av varandras sällskap :) Det är det bästa att bo bredvid 2 underbara människor, för det är så lätt att bara gå över till varandra antingen en längre stund eller bara en kortis :)

Och sambona våra for efter gymmet och kollade på Innebandy i Vännäs :)

Sov gott!!


Underbara helg!!

Nu är snart en underbar helg över!! Har visserligen jobbat 10-16 både lördag och söndag, men vi har haft det mysigt både före och efter då det vägde upp allt :D

På Fredagen var jag, Sussie och Linda till stan och shoppade, därefter hjälpte pojkarna (Kim & Sebbe) mig att tvätta bilen och sedan åt vi plankstek och myste hos våra fina grannar, vilket var både mysigt och gott :D Jag har inte ätit plankstek på flera år, så jag njöt verkligen ;)

På Lördagen for vi till stan och åt Tacobuffe på restaurang Balder vilket också var riktigt gott :D Sedan åkte vi och Bowlade, visste inte att min sambo var värsta duktig på att Bowla :)

Och slutligen Söndagen stressade vi upp till stugan efter att jag slutat jobbet och hunnit Duscha, i stugan bjöds det på middag = Potatis klyftor och Fläskfilé med Rosepepparsås :D Vilket jag verkligen tycker om, men godaste Rosepepparsåsen jag ätit var då pappa levde och gjorde den maten!! Gud det var något han verkligen var duktig på :) De och stuvade makaroner!! Saknar pappas mat... ❤

I stugan fick jag och sambon även mysa och busa med Filip mitt gudbarn :) Han är bara för fin ❤😍

Här kommer lite bilder från helgen :)


Till helgen! :)

Nu var helgens outfit beställd :)
 
Kommer föreställa en svart ängel!
 
Klänningen har jag redan så har beställt Tiara och Vingar :)
 

Dop

I Söndags var vi på dop och jag blev gudmor åt en underbar liten pojke som döptes till Filip Oskar Frans :)

Jag gjorde 2 dop kort, ett som hörde till ett paket jag och alla mina kusiner + respektive gav han och ett kort hörde till paketet från mig och sambon, av mig och sambon fick han en doptavla och ett väggord i trä där det står Prins :) Och av mig och alla kusiner + respektive fick dom ett presentkort för att få fotografera han hos en fotograf :)


Mys kväll med grannarna :)

Idag har jag jobbat 10-15 och fick trevliga besök på jobbet av både Sandra, Jonas, Sussie, Sebbe och min älskade sambo Kim :D ❤

Efter jobbet blev det gjort lite ärenden och sedan hem för att äta Tacos med fina människor :) Tyck de är så mysigt när man är några stycken som äter middag tillsammans :) Behöver liksom inte vara någon ansträngande mat!

Till middagen var vi 6 stycken så det var tur att jag va upp i förrådet och hämtade ner våra extra stolar + iläggsskiva :)

Efter maten blev det soffhäng och lek med Daniels son :) Och sedan film!

Hann även börja på dopkorten + doppresenten till mitt gudbarn :)
Så imorgon blire att göra klart det.

Fick så fruktansvärt ont i magen när jag höll på att skriva på det ena kortet, så jag tappade konsentrationen och råkade lägga pennan rakt på kortet så det förstördes!!! Hur klumpig kan man vara...

Så fick börja om med det ens kortet! Så imorgon blire ännu mera jobb!! Hoppas jag vaknar utvilad trots den sena läggningen för mig!

Lägger upp en smygtitt på det ena kortet, så får ni se resten sedan ;)


Effektiv dag! :)

Som rubriken lyder har jag hunnit riktigt mycket idag :D
Började dagen med frukost och en promenad till gymmet sedan gick jag och handlade lite för att sedan skynda mig hem och tvätta och mesans jag väntade på att all tvätt skulle tvättas och torka så städade jag här hemma, det har tyvärr sett ut som ett slagfält eftersom jag byggde om expedithyllan!!

Så känns riktigt skönt att det är fint igen :) Dock speciellt dammsugat för det inte vara länge då allt skräp syns så extremt tydligt på detta förbaskade ljusa golv!!

Hann även byta gardiner i sovrummet och byta färg i vardagsrummet på ljus och kuddar.

När sambon kom hem så duschade vi och gjorde oss klar, men dock så trotsade sambon detta med att göra sig klar för eftersom han inte visste vad vi skulle göra så tyckte han att det var så otäck att följa med. Men tillslut fick jag med han till stan eftersom jag hade bokat bord på restaurang Balder :) Vi åt Tacobufe vilket var jätte gott och sambon fick dricka några drinkar innan vi drog vidare på Bio och såg James Bond "Skyfall" :)

Så det har varit en helt underbar dag :)

Älskar dig Kim <3❤😍😘💋


Dagens ena stora projekt :)

Att bygga om en Expedit hylla från 6 fack till 3. Och normalt har Expediten 8 fack men när vi flyttade hit hade vi den på ett annat ställe och då byggde vi om den till 6 fack! Blev riktigt nöjd, förutom en stor felsågning, men ska inhandla vit vaxduk och sätta fast på ovansidan så då kommer det inte att synas ;) Va in och skulle köpa vaxduken idag, men då hade dom slut, så hoppas dom får in den till slutet på veckan :)


Hej igen söta ni!

Det var ett tag sedan nu! Har haft så mycket för mig nu, så att blogga är tyvärr inte det första jag tänker på! Och det är så jobbigt när jag bara kan lägga ut Max 2-3 bilder och vissa dagar kan jag inte lägga in någon! Och då blire bara en massa text och det tycker inte jag om... Jag tycker det är roligare om man kan lägga in bilder och det blir även roligare att läsa om det finns bilder, tycker då jag iallafall!!

Vad har hänt sedan sist!! Jo MYCKET!!
Kisse missen har blivit kastrerad, det var då praktiskt att grannen också skulle kastrera sin kattdam samma dag, så vi lämnade dom tillsammans på morgonen och sedan hämtade hon dom båda sedan. Och sedan har jag fyllt hela 22 år, vilket firades med mina fina kompisar med fest och och middag hos en utav dom, vi åt grön spagetti med skinksås och tårta :D Och vi hade även klätt oss Halloween fina :D Och sedan drog vi vidare till en fest i en lokal! Dagen efter som var min födelsedag (4 nov) då kom Kims (sambons) familj samt grannarna och fikade och presenten från Kim och hans familj var ett efterlängtat gymkort, så imorgon ska jag försöka hinna träna en stund hoppas jag :)

Jag ska även bli gudmor åt mitt söta kusinbarn som skall döpas till Filip nu på Lördag ;)

Det börjar även närma sig Thailands resan vi ska på den 28 Januari ;D

Och jag har HUR STOR Huslängtan dom bara den!!! Skitjobbigt, men måste försöka komma över det då vi inte har råd med det än! Ska försöka hinna pyssla lite här hemma imorgon, byta färg i vardagsrummet IGEN!! För nu känns det som att Halloween temat med oranga kuddar inte är så roligt längre :P Så nu skall det bli en helt ny färg i vardagsrummet, nämligen Rosa :) Har haft, grönt, blått och orange tidigare. Så det kommer bli jätte bra ;) Ska även någon dag bygga om vårt expedit skåp som vi redan byggt om 1 gång så får se om det hår att bygga om den igen ;P


RSS 2.0