Älskar er!

Jag vet inte vad jag skulle göra utan er, och utan dig min älskade Kim hade jag verkligen inte varit den jag är idag. Jag hade verkligen inte klarat av allt jag varit med om, om inte du hade funnits här för mig!! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och skäl!! <3


Snart helg!

Nu äre 2 arbetsdagar kvar innan det är 2 dagars ledighet, Gud så skönt att få vara ledig en helg :D För sedan blire 3 helgers jobb + vardags jobb! Chefen har dock varit dum och lagt in typ bara 4 timmars jobb varje helg, och jobbar man lix så äre lika bra att jobba typ en hel dag eller iallafall 6 timmar!!

Denna vecka har bestått i jobb och bskmys med flickorna Sara och Sussie :)


Besiktning

Idag hade vi besiktning på sambons Volvo och den gick igenom utan anmärkning :D Och det var första gången jag var med på en besiktning, men gick ba fin fint m:D Hade som tur med mig sambon ;)


Hej på er =)

Igår gjorde sambon hemlagade biffar vilket blev jätte gott :D

Och idag efter jobbet for han och jag till stan och shoppade lite :) Jag köpte en julklapp åt mitt gudbarn och kläder åt mig själv :) Blev ett par svarta super härliga jeans, en jeans skjorta och en blå kofta :)

Sambon han hittade bara en T-Shirt och en t-Shirt med långa ärmar :)

Dålig bild på mig eftersom det var sambon som tog den på mig!!


Snart jul :)

Ja nu äre inte länge kvar tills det är jul!!

Och därmed kommer julstressen också, vet ännu inte vars jag skall vara på jul, antingen hos i farmor och farfars stuga med typ hela pappas släkt.

Eller hos mormor med min lilla släkt på mammas sida :) och jag har inte varit hos någon utav dom på 4 år!! Pappas sista jul har jag för med att jag var hos mormor, men jag minns inte riktigt!

Iallafall igår spenderade jag kvällen med att slå in endel julklappar och sedan gick jag över till grannen och myste med dom lite :)

Och ikväll har jag lagat mat med sambon, sett på julkalendern som han och jag alltid gör just innan vi skall lägga oss och sedan gick jag över till grannen för att se till deras katt då dom är i Lycksele och åter gratis julbord och bor en natt gratis på ett hotell!! Snacka om att jag är avis ;)

Och nu är jag hos svärföräldrarna för att rasta hunden då dom båda jobbar :) så jag passar på nu att blogga och göra klart 3 till julklappar, ni får ett litet smakprov på hur dom ser ut :)


Pappa!

Har länge tänkt skriva detta inlägg, men man sjuka ju ha tid att sätta sig ner och när jag skriver om något så känsligt som detta så måste jag skriva det i lugn och ro för mig själv!!
 
Det är nämligen så att min pappa gick bort för snart 5 år sedan och det har tagit väldigt hårt på mig och min familj! Vilket delvis gjort att jag fått ta väldigt mycket ansvar och växa upp tidigare än vad jag igentligen skulle behöva!!
Men jag har försökt vara stark vilket gjort att jag med sambon och hans föräldrar har klarat av allt (bl a, skolan, körkortet, mammas psykiskt dåliga mående och den enorma saknaden av min älskade pappa ovsjälvklart saknaden till mina bröder som jag tyvärr inte träffar så ofta)
 
Iallafall det jag skulle komma till är att förra veckan drömde jag världens jobbigaste dröm..
Drömmen var att jag kom på att jag måste fara och hälsa på pappa, måste köpa med mig nå gott fikabrod så kan vi sitta och fika och prata... En liten stund senare brister allt och jag får panik och börjar storgråta...
JAG HAR INGEN PAPPA VID LIV... min pappa är död, hur kan man glömma en sådan sak??? 
 
Jag låg och grät i timmar och mår fortfarande dåligt av detta...  Att ha en pappa man kan hälsa på, det har jag förstått att jag aldrig mer kommer att ha Än hur mycket jag vill det! Förutom när man besöker han och brorsans grav. Men att glömma bort att han är död och komma på att det var jävligt länge sedan jag träffade han så jag måste fara dit någon dag... Det var hemskt... Ba ja juste de går inte!!! Ursch...
 
 
Nu ska jag sova och försöka drömma om något positivt, typ om mitt och sambons drömhus kanske :) Hejsvejs, ta hand om era nära och kära, man vet aldrig hur länge man får rå om varandra tills olyckan är framme :/

Måndag

Dagen har spenderats med jobb, köra nå grejer åt mamma som nu är hemma igen! Vars hon har varit tar jag någon annan gång!
Blev även en snabbis till pappa och tända några ljus, ska berätta om den värsta mardrömmen någonsin någon dag när jag har tid!

Och när jag kom hem blev det till att slå in några julklappar och sedan iväg på gymmet :) Måste verkligen komma igång med gynnandes då det svart bara är 2 månader tills vi drar till Thailand i 3 veckor! Det ska bli så skönt att få åka bort och bara vara ledig, inte behöva tänka på något och jobba på en solbränna jag aldrig någonsin riktigt fått till snyggt!! =D

Efter gymmet blev det hem och göra mat, blev stekt korv med sambons super goda dill pitatismos =D Och mys i soffan med julkalendern och Gossip Girl! Sov gott på er =)


Avskyr kylan!!

Har haft lunch nu här på jobbet och jag skall snart återgå till att packa upp varor, men som alltid fryser jag som tusan efter lunchen... Tog på mig tjocksockar i morse just för att frysa mindre men fryser lika mycket nu endå!! Men det blir bättre sedan när man packat upp varor ett tag. Och slutar om ynka 2 timmar :D Och då blire en snabbis förbi banken och sedan hämta mammas saker och köra hem dom åt henne :) Sedan blire nog hem och göra middag om inte det är så att jag kanske kan hälsa på mitt gudbarn :)
Har inte träffat han nu på ett tag :/ Det blir tyvärr så när man har haft mycket att göra :/


En upptagen Elin!!

Har haft så knasiga jobbtider nu ett tag och för mycket att tänka på så jag har tyvärr inte hunnit blogga om allt mellan himmel och jord!! Men ska skriva ett inlägg i eftermiddag iallafall :) och här kommer även en bild som bevisar hur upptagen jag varit att jag inte ens hunnit läsa bloggarna jag följer, det är 12 stycken!!


Försenat inlägg!!

I söndags var min släkt på mammas sida här och fikade då vi varken hunnit ha inflyttnings fika eller födelsedagsfika gör mig, så då blev det de i söndags och mormor kom :D

Jag har nämligen en morfar som varit blind nästan hela mitt liv och som nu det senaste året varit jätte dålig, kan inte göra något själv och som åkt ut och in på sjukhuset stup i kvarten!! Så min mormor är jätte upptagen med att måsta se till han nu då hon har inte kunnat komma hit tidigare och nu hade hon tur att min ena kusin inte skulle komma för att han skulle måsta plugga till ett prov så få fick han vara hos morfar mesans mormor åkte hit och hon njöt verkligen av att vara hör så det var riktigt roligt :D Bilderna är på presenterna jag fick, men fick även pengar :)

Fick 2 ljuslycktor av mamma och adventsljusstaken av min äldsta lillebror :) <3


RSS 2.0